O-STA

Blockchain konferenca na temo Etheriuma in decentraliziranih financ (DeFi)

Na Fakulteti za elektrotehniko Univerze v Ljubljani bo v soboto, 3. septembra, potekala konferenca z naslovom Cryptoference: DeFi - Behind the Scenes, ki jo v sodelovanju z Laboratorijem za telekomunikacije Fakultete za elektrotehniko ter programsko skupino Decentralizirane rešitve za digitalizacijo industrije ter pametnih mest in skupnosti organizira podjetje Blokiments d. o. o. Konferenca je odlična priložnost za vse navdušence nad blockchain tehnologijo, ki se želijo še bolj poglobiti v tovrstne tehnološke vode in pridobiti praktične izkušnje iz razvijanja blockchain tehnologij.

DeFi in Etherium - glavni temi konference

Glavni temi letošnje konference bosta Etherium in DeFi oz. decentralizirane finance. Program se bo začel s tehnološko usmerjenimi predavanji, kjer bodo bolj podrobno predstavili določene pojme in delovanje tehnologije (npr. stablecoins, ethereum scaling solutions ...). V popoldanskem času pa bodo potekale delavnice, kjer bodo udeleženci pridobivali praktične izkušnje pri programiranju pametnih pogodb.

Podroben program konference, ki bo potekala v soboto, 3. 9., od 9.00-19.00, na Fakulteti za elektrotehniko UL, najdete na spletni strani https://cryptoference.com, kjer si zagotovite tudi vstopnico.

Poglobi svoje znanje, pridobi nove ideje in kontakte ter najpomembnejše, zabavaj se!