O-STA

Brezskrbnih počitnic še ni konec

Europark nudi prijetno zatočišče pred poletno vročino (foto_Bojan Mihalič)

Pred nami je vroč avgust, ki bo prinesel številna nepozabna doživetja. Ne glede na to, ali načrtujete poležavanje v senci borovcev in osvežitev v morju, preživljanje toplih poletnih večerov s prijatelji ob dobri hrani ali raziskovanje prikupnih obmorskih mestec, boste vse potrebno za brezskrbna doživetja našli pod eno streho v mariborskem Europarku.

Modni kosi, v katerih vam ne bo vroče

V vročih avgustovskih dneh lahko z oblačili kožo zaščitite pred sončnimi žarki in poskrbite za dobro počutje, ne da bi pri tem žrtvovali videz. Ko padajo temperaturni rekordi, izberite kose iz naravnih materialov, ki dihajo. Ste vedeli, da bombaž kožo naravno hladi? Lan je prav tako izjemno trpežen, lahek material, primeren tudi za alergike. Z izbiro naravnih materialov boste poskrbeli, da bo vaša garderobna omara okolju prijazna. Široko ponudbo poletnih modnih kolekcij najdete v Europarku, kjer vas čakajo privlačni sezonski popusti. V klimatiziranih gostinskih lokalih se boste prijetno ohladili ter si ob okusnem kosilu in osvežujoči pijači nabrali moči za iskanje popolnih poletnih kombinacij.

Potovanje v zadnjem trenutku

Tisti bolj svobodnega duha, ki poletnega navdiha ne načrtujete vnaprej, boste vse informacije o aktualni ponudbi in lokacijah za preživljanje počitnic našli v turističnih agencijah Sonček in Relax. Če se odločite za spontan vikend pobeg ali potovanje v eno od sosednjih držav, boste v poslovalnicah v mariborskem Europarku našli vse informacije glede prehodov meja in najbolj privlačnih kotičkov za oddih. Agenciji sta odprti vsak dan od ponedeljka do sobote. Potovanje je tudi odlična ideja za darilo, s katerim lahko presenetite mladoporočence in najdražje, ki v teh dneh praznujejo rojstni dan.

Pravočasen nakup šolskih potrebščin

Če se želite izogniti gneči v nakupovalnih središčih pred začetkom novega šolskega leta, je zdaj idealna priložnost, da si priskrbite vse, kar vaši najmlajši potrebujejo za vrnitev v vrtce in šole. V knjigarni Mladinska knjiga, papirnici Hartis in trgovinah Interspar in Müller boste našli šolske potrebščine, torbe, knjige in preostale pripomočke za brezskrben začetek septembra. Ob zaključku poletnih počitnic bodo trgovci obiskovalce razveselili z ugodno ponudbo in številnimi akcijami.

Konec meseca bo vse v znamenju praznovanja Europarkovega 22. rojstnega dne. Da boste na tekočem s trenutno ponudbo in pestrim dogajanjem, obiščite Europarkovo spletno stran in družbena omrežja.