O-STA

INC Research razširilo poslovanje v Evropi; vodilna pogodbena raziskovalna organizacija odprla nove pisarne v Franciji, Rusiji in Ukrajini

RALEIGH, Severna Karolina, ZDA - (BUSINESS WIRE) - 7. marec 2006 - Podjetje INC Research je sporočilo, da je razširilo območje poslovanja z otvoritvijo novih pisarn v Parizu, Francija; Sankt Peterburgu, Rusija; in Kijevu, Ukrajina. Tako ima podjetje INC Research že 20 podružnic po vsem svetu.

Podjetje INC Research je odprlo pisarno v Parizu, da bi lahko bolje sodelovalo z najpomembnejšimi farmacevtskimi strankami v Franciji, in da bi bilo v neposredni bližini tretjega največjega biotehnološkega sektorja v Evropi. Novi pisarni v Sankt Peterburgu in Kijevu pa bosta v pomoč že obstoječi podružnici podjetja v Moskvi. Preko pisarn v Sankt Peterburgu in Kijevu bo podjetje INC Research lahko sodelovalo s kvalificiranimi zdravniki z obsežnim seznamom bolnikov, ki še niso bili vključeni v klinične raziskave. Vse tri nove pisarne se nahajajo v regijah, kjer bo podjetje lahko sodelovalo s krogom izurjenih znanstvenikov in tehničnih strokovnjakov.

Dr. Kelvin Logan, predsednik INC Research Europe, je povedal: "Nedaven nakup podjetja NDDO Oncology s sedežem v Amsterdamu in širitev podjetja v mednarodno priznana območja dokazujeta pomemben napredek našega poslovanja in ponudbe storitev v Evropi in po vsem svetu.

"Dr. Logan je še dodal: "Sledimo našemu uspešnemu modelu ustanavljanja regionalnih pisarn z izkušenim osebjem. Z znanjem lokalnega jezika, kulture in poznavanjem regulativnih zahtev lahko naše ekipe pomagajo tamkajšnjim raziskovalcem, tako da le-ti lahko postanejo uspešni partnerji v kliničnih raziskavah. V vsaki pisarni podjetja INC Research deluje ekipa z obsežnimi izkušnjami v kliničnih raziskavah in strokovnim terapevtskim znanjem. Vsaka ekipa je sestavni del celotne infrastrukture podjetja, kar strankam omogoča neoviran in fleksibilen dostop."

Novi pisarni v Franciji in Ukrajini ter druga pisarna v Rusiji bodo v pomoč že obstoječim pisarnam podjetja INC Research v Bolgariji, na Češkem, Madžarskem, Nizozemskem, Poljskem, v Romuniji, Rusiji (Moskva), Srbiji in Črni gori, Španiji in v Veliki Britaniji. INC Research ima tudi pet pisarn v Severni Ameriki, vključno s svojim sedežem v Raleighu v Severni Karolini.

O podjetju INC

ResearchINC Research je vodilna organizacija za izvajanje specializiranih terapevtskih raziskav. Že več kot dve desetletji se podjetje posveča upravljanju vseh vidikov svetovnih kliničnih razvojnih programov za stranke na področju farmacije in biotehnologije. Svojo široko paleto storitev, procesov in tehnologije prilagaja edinstvenim potrebam vsake stranke in zahtevam njihovih projektov. S pomočjo sektorja INC DataSpectrum podjetje zagotavlja popoln obseg upravljanja s podatki, statističnih analiz in navodil za zdravila, kar omogoča globalen razvoj zdravil za vsa terapevtska področja. INC Research posluje v Severni Ameriki, Zahodni, Vzhodni in Srednji Evropi. Za več informacij o podjetju obiščite www.incresearch.com.

INC Research

Trisha Vonder Reith,

858-597-6418

tvonder@incresearch.com