O-STA

Družinska romantična komedija GAJIN SVET 2 v CINEPLEXX kinih (premiera in posebne projekcije z obiskom filmske ekipe)

Družinska romantična komedija GAJIN SVET 2 v CINEPLEXX kinih (premiera in posebne projekcije z obiskom filmske ekipe)
Uma Štader kot Gaja Ravnikar in Enej Černe Berčič kot Gajin prijatelj Matic

Na velika platna se vrača navihana Gaja in njen svet bo spet napet

Po štirih letih se na velika platna v Cineplexx kina v četrtek, 1. septembra vrača navihana najstnica Gaja v nadaljevanju družinske romantične komedije z naslov Gajin svet 2.

Film je ponovno nastal pod taktirko režiserja Petra Bratuše, z odlično igralsko zasedbo. Poleg Ume Štader kot Gaje Ravnikar in Eneja Černeta Berčiča kot Gajinega prijatelja Matica, v filmu igrajo še: Sebastian Cavazza kot oče Peter in Jana Zupančič kot mama Nina, Primož Pirnat kot družinski prijatelj Gregor, Ajda Smrekar kot Gajina učiteljica saksofona Ema in Lotos Vincenc Šparovec kot višji inšpektor Hace. Vračata se tudi mladi Neža Smolinsky kot Gajina sestra Tea in Gitica Jakopin kot njena prijateljica Daša. Pridružujejo pa se jim tudi Jurij Zrnec, Bojan Emeršič, Matej Zemljič, Katarina Čas, Gregor Čušin, Marinka Štern, Teja Glažar, Miha Brajnik, Jernej Kogovšek, Katja Ogrin, Jernej Markelj in Vital Deu.

Premiera filma GAJIN SVET 2 in posebne projekcije z obiskom filmske ekipe

v kinih Cineplexx po Sloveniji

V četrtek, 1. septembra ob 18. uri bo premiera filma Gajin svet 2 v novem kinu Cineplexx v Supernovi Ljubljana Rudnik. Zaradi velikega zanimanja je v prodaji že dodatna projekcija ob 18.30 uri. Obe filmski predstavi bo pred začetkom filma obiskala tudi filmska ekipa. Po filmski predstavi bo del ekipe na voljo tudi za fotografiranje in avtograme v preddverju kina Cineplexx Ljubljana. Otroke razveselila ORA, pašteta ARGETA Junior, po filmu pa se bodo posladkali s STORK sladoledom. Medijski partner dogodka je Radio 1.

Po četrtkovi premieri v Ljubljani bo ekipa filma Gajin svet 2 obiskala tudi ostale Cineplexx kinematografe po Sloveniji na t.i. posebnih projekcijah. Otroke bo razveselila ORA in paštete ARGETA Junior.

Cineplexx kinematografe bo filmska ekipa do obiskali v naslednjih terminih:

· ČETRTEK, 1. SEPTEMBER OB 18:00 in 18:30 - CINEPLEXX LJUBLJANA - premiera

· PETEK, 2. SEPTEMBER OB 18:00 - CINEPLEXX KOPER

· SOBOTA, 3. SEPTEMBER OB 18:00 - CINEPLEXX MARIBOR

· NEDELJA, 4. SEPTEMBER OB 18:00 - CINEPLEXX CELJE

· PETEK, 9. SEPTEMBER OB 18:00 - CINEPLEXX KRANJ

· SOBOTA, 10. SEPTEMBER OB 18:00 - CINEPLEXX NOVO MESTO

· NEDELJA, 4. SEPTEMBER OB 18:00 - CINEPLEXX MURSKA SOBOTA

Nakup vstopnic na: https://bit.ly/3wwyQXL

O FILMU GAJIN SVET 2

Štirinajstletna Gaja, ki živi v ločeni družini, se sooči z nevoščljivimi sošolci, doživi vdor v osebni profil na družabnem omrežju in spozna, kaj pomeni pravo prijateljstvo. Kljub temu, da so počitnice in se z očetom in najstniško sestro Teo odpelje v kamp na morje, se dopust še ne začne. S pomočjo svojega prijatelja Matica in policijskega inšpektorja reši lastnika bara pred izsiljevalci, spet poveže družino in s pomočjo prijateljev, mame in učiteljice saksofona Eme, osreči tudi očeta.

Gajin svet 2 nadaljuje uspešnico iz leta 2018 (Gajin svet), vendar je drugi del zasnovan samostojno. Z zanimanjem ga bodo lahko gledali tako tisti, ki so si ogledali prvi del kot tudi vsi, ki se bodo prvič spoznali z Gajo in njenim svetom. Gajin svet 2 prinaša zgodbo, ki obravnava pogoste probleme, ki jih srečujemo v današnjem času kot sta ločitev staršev in nevarnosti svetovnega spleta. Nagovarja tako najstnike, kot tudi njihove starše.

Za vse dodatne informacije se obrnite na:

Andreja Purger | Event & Publicity Manager CINEPLEXX SLOVENIJA

GSM: +386 (0)70 395 022 | mail: andreja.purger@cineplexx.si

WWW.CINEPLEXX.SI CINEPLEX. NAS SVET KINA. OD LETA 1967.
WWW.CINEPLEXX.SI CINEPLEX, NAS SVET KINA. OD LETA 1967.