O-STA

Quectelov modul 5G R16 z izjemno visoko pasovno širino je certificiran za uporabo v omrežjih 5G in LTE-A družbe T-Mobile

VANCOUVER, Britanska Kolumbija--(BUSINESS WIRE)-- Quectel Wireless Solutions, globalni ponudnik rešitev na področju interneta stvari, je sporočil, da je bil njegov modul 5G NR RM520N-GL, ki je skladen s standardi 3GPP Release 16 (R16), certificiran za delovanje v omrežjih 5G in LTE-A operaterja T-Mobile v Združenih državah Amerike.

To sporočilo za javnost vsebuje večpredstavnostne vsebine. Celotno sporočilo si oglejte tukaj: https://www.businesswire.com/news/home/20220829005280/en/

S tem certifikatom lahko stranke modul RM520N-GL komercialno uporabljajo za svoje domače usmerjevalnike, industrijske usmerjevalnike, naprave za industrijsko avtomatizacijo, dostavna vozila brez posadke, robote, brezpilotne letalnike, prenosne računalnike za osebno in profesionalno rabo ter druge aplikacije naslednje generacije interneta stvari v omrežjih 5G in LTE-A podjetja T-Mobile.

"Navdušeni smo, da je podjetje Quectel doseglo pomemben napredek na področju 5G, saj je naš modul, ki podpira funkcije 5G R16, pridobil ta pomemben certifikat na severnoameriškem trgu," je dejal Norbert Muhrer, predsednik in izvršni direktor podjetja Quectel. "To potrjuje našo zavezanost k spodbujanju inovacij in zagotavljanju visoko zanesljivih in najbolj dovršenih rešitev interneta stvari v svojem razredu našim globalnim strankam, kar bo pomagalo pospešiti naslednji val uporabe interneta stvari na omrežju 5G."

RM520N-GL temelji na Qualcommovi platformi SDX62 in podpira oba načina, 5G NSA in SA, ter izboljšane funkcije R16, kot so na primer izjemno velika pasovna širina, zakasnitev na ravni milisekund, rezanje omrežja 5G in izjemna zanesljivost.

Ta modul, ki je namenjen globalnim trgom, je zasnovan tako, da podpira 28 glavnih pasov pod 6 GHz po vsem svetu (n1/ 2/ 3/ 5/ 7/ 8/ 12/ 13/ 14/ 18/ 20/ 25/ 26/ 28/ 29/ 30/ 38/ 40/ 41/ 48/ 66/ 70/ 71/ 75/ 76/ 77/ 78/ 79), je združljiv z omrežji LTE-A/3G in ima integriran GNSS za lokacijske storitve. Ta visoko integrirani modul lahko bistveno olajša uporabo interneta stvari pri strankah na globalni ravni.

RM520N-GL je zasnovan v industrijskem standardu M.2 in ima mere 30,0 mm x 52,0 mm x 2,3 mm, zaradi česar je združljiv z moduli 5G serije RM50xQ, LTE-A Cat 6 serije EM06/ EM060K, Cat 12 serije EM12/ EM12xR/ EM120K in Cat 16 EM160R-GL, kar omogoča enostavno nadgradnjo omrežnih naprav strank.

RM520N-GL podpira integracijo operaterjev navzdol in navzgor (NR 2 x CA) ter vse tri kombinacije integracije operaterjev s časovno delitvijo pod 6 GHz (TDD) in frekvenčno delitvijo (FDD), vključno s CA FDD+TDD, FDD+FDD in TDD+TDD. To zagotavlja večjo pokritost, zmogljivost in prepustnost 5G, saj omogoča kombinacijo razpoložljivih sredstev spektra 5G. S temi funkcijami ima RM520N-GL največjo hitrost prenosa navzdol do 3,4 Gb/s in največjo hitrost prenosa navzgor do 900 Mb/s. Te podatkovne hitrosti ustrezajo potrebam v industriji, ki zahteva izboljšane mobilne širokopasovne zmogljivosti in visoko zanesljive storitve, na primer fiksni brezžični dostop (FWA), mobilno širokopasovno opremo in industrijsko avtomatizacijo.

RM520N-GL z bogatim naborom internetnih protokolov podpira številne dodatne funkcije, vključno z eSIM in VoLTE, ter vključuje superhitre vmesnike USB 3.1/ PCIe 3.0.

Poleg odobritve družbe T-Mobile je Quectelov RM520N-GL pridobil tudi svetovne certifikate GCF, PTCRB, CE, CCC, RCM, FCC in IC.

Da bi strankam pomagal poenostaviti njihove zasnove, Quectel ponuja tudi celotno paleto gotovih in prilagojenih anten 5G, ki znatno izboljšajo brezžično povezljivost. Razvijalci interneta stvari lahko modul RM520N-GL povežejo s Quectelovimi antenami in storitvami predhodne certifikacije ter tako zmanjšajo stroške in čas, potreben za trženje svojih naprav 5G.

O podjetju Quectel

Quectelovo navdušenje nad pametnejšim svetom nas žene k pospeševanju inovacij na področju interneta stvari. Kot organizacija, ki je zelo osredotočena na stranke, smo globalni ponudnik rešitev IoT, ki temelji na izjemni podpori in kakovosti storitev. Naša rastoča globalna ekipa z več kot 4000 strokovnjaki narekuje tempo inovacij na področju mobilnih modulov, modulov GNSS, Wi-Fi in Bluetooth®, anten ter povezljivosti interneta stvari. Z regionalnimi pisarnami in podporo po vsem svetu je naše mednarodno vodstvo predano razvoju interneta stvari in pomoči pri gradnji pametnejšega sveta.

Za več informacij: www.Quectel.com, LinkedIn, Facebook in Twitter.

Oglejte si izvirno različico na businesswire.com: https://www.businesswire.com/news/home/20220829005280/en/

Kontakti:

Mediji

Ashley Liu - media@quectel.com

Vir: M. L: Quectel Wireless Solutions

Multimedijske vsebine:

Foto: Quectelov modul 5G RM520N-GL in njegovi scenariji uporabe interneta stvari (Foto: Business Wire)

Logotip:

Veljavna verzija sporocila je izvirno besedilo, ki je napisano v izvirnem jeziku. Prevodi so na voljo le v pomoč in jih je potrebno primerjati z izvirnikom, ki je edina verzija besedila, ki ima lahko pravne posledice.