O-STA

Filmska premiera filma GAJIN SVET 2 v družbi igralske ekipe v kinu Cineplexx Ljubljana

Družinska komedija GAJIN SVET 2 začela svojo pot v kinih Cineplexx

Včeraj je se v kinu Cineplexx Ljubljana Rudnik odvila kino premiera družinske romantične komedije Gajin svet 2. Igralska ekipa je obiskala kar dve največji razprodani dvorani pred ogledom filma in po ogledu filma pozdravila prav vse obiskovalce v preddverju, kjer so se vsi glavni igralci ter ustvarjalci filma družili, fotografirali in delili avtograme. Film Gajin svet 2 so tako skupaj z navdušenimi prvimi gledalci pospremili na pot v vsa kina Cineplexx glavni igralci: Uma Štader, Enej Černe Berčič, Sebastian Cavazza, Ajda Smrekar, Bojan Emeršič, Matej Zemljič, Miha Brajnik, Neža Smolinsky, Vital Deu, Mark Anton Majhen, Teodor Tar Gumilar, Lev Repovž in Jernej Markelj. Družbo sta jim delala režiser Peter Bratuša in scenaristka Špela Levičnik Oblak. Medijski partner premiere je bil RADIO 1, z voditeljico Evo Godina, ki je povezovala celoten večer. Otroke je na premieri filma razveselila ORA, vsak obiskovalec je prejel ARGETO Junior, po ogledu filma pa so se vsi obiskovalci posladkali s STORK sladoledom.

Fotografije:

Foto: Mediaspeed; Brezplačne fotografije za objavo v vašem mediju si lahko prenesete na spodnji povezavi. Fotografije so namenjene izključno za poročanje o dogodku, ki je potekal v kinematografih Cineplexx. Uporaba le teh v kakršne druge namene je strogo prepovedana.

WeTransfer: https://we.tl/t-UqiUjEvXBF

Galerija FB Cineplexx Slovenija

Film Gajin svet 2 je nadaljevanje priljubljene družinske romantične komedije o pogumni in navihani Gaji, obenem pa nam drugi del prinaša samostojno zgodbo, ki obravnava pogoste probleme, s katerimi se srečujemo v današnjem času in tako z samo vsebino nagovarja tako najstnike, kot njihove starše. Štirinajstletna Gaja, ki živi v ločeni družini, se sooča še z nevoščljivostjo sošolcev, ter doživi vdor v osebni profil na družabnem omrežju in hkrati spozna, kaj pomeni pravo prijateljstvo.

Po včerajšnji premieri filma in navdušenih prvih gledalcih, si lahko Gajin svet 2 že ogledate v vseh Cineplexxovih kinematografih, filmska ekipa pa bo obiskala tudi vse ostale lokacije na tako imenovanih posebnih projekcijah:

· PETEK, 2. september ob 18:00 - CINEPLEXX KOPER

· SOBOTA, 3. september, ob 18:00 - CINEPLEXX MARIBOR

· NEDELJA, 4. September, ob 18: 00 - CINEPLEXX CELJE

· PETEK, 9. september, ob 18:00 - CINEPLEXX KRANJ

· SOBOTA, 10. september, ob 18:00 - CINEPLEXX NOVO MESTO

· NEDELJA, 11. september, ob 18:00 - CINEPLEXX MURSKA SOBOTA

Vstopnice so že v prodaji!

Za vse dodatne informacije se obrnite na:

Andreja Purger | Event & Publicity Manager Cineplexx Slovenija

GSM: +386 (0)70 395 022 | mail: andreja.purger@cineplexx.si

WWW.CINEPLEXX.SI CINEPLEX. NAS SVET KINA. OD LETA 1967.