O-STA

Hitachi Metals: Sporočilo o spremembi imena podjetja

TOKYO - (BUSINESS WIRE) - Hitachi Metals, Ltd. (v nadaljevanju: "podjetje") sporoča, da so na današnji seji upravnega odbora sklenili, da se bo ime podjetja spremenilo, kot je navedeno v nadaljevanju.

Sprememba imena bo izvedena pod pogojem, da bo prevzemna ponudba družbe K.K. BCJ-52, o kateri je bilo danes objavljeno sporočilo za javnost, uspešno izvedena in da bodo dokončani nadaljnji postopki, potrebni za spremembo imena, vključno z delno revizijo akta o ustanovitvi.
1. Novo ime


Proterial, Ltd.

2. Dan spremembe imena

4. januar 2023
3. Razlogi za spremembo


Podjetje izvira iz družbe Hitachi, Ltd., ki je bila ustanovljena leta 1910, leta 1956 pa se je odcepila v samostojno podjetje. Od svoje prvotne ustanovitve je podjetje raslo tako, da je ponudilo številne edinstvene izdelke, ki jih je razvilo s svojimi visokotehnološkimi zmogljivostmi. Po uspešni izvedbi prevzema si bo podjetje v sodelovanju z novim kapitalskim partnerjem pospešeno prizadevalo za nadaljnje reforme in rast ter si prizadevalo postati podjetje, ki "z visoko učinkovitostjo vodi trajnostni razvoj". Ob priložnosti, ki jo ponuja načrtovana kapitalska reorganizacija, ki je korak k njegovi drugi neodvisnosti, bo podjetje spremenilo svoje ime v ime, ki bo ustrezalo novemu začetku rasti.

4. Razmišljanje o imenu našega podjetja

"Proterial" odraža bistvo naše podjetniške filozofije, ki je sestavljena iz treh elementov: Poslanstvo: "Najboljša kakovost naj bo na voljo vsem": Vizija: "Vodilna trajnost z visoko učinkovitostjo" in Vrednote: "Neomajna integriteta" in "Združeni s spoštovanjem". Ime združuje besedo "pro-" z besedo "material".

"Pro-" predstavlja naše "tri prednosti":
Profesionalno - delo, ki presega pričakovanja

Progresivni - duh, ki nenehno postavlja izzive
Proaktivna - podjetna naravnanost

"Material" se nanaša na visoko zmogljive materiale, ki jih proizvajajo naše izvirne tehnologije in ki podpirajo vse tri prednosti. S svojo osredotočenostjo na reševanje težav strank in zagotavljanje novih vrednosti obljubljamo, da bomo z izdelki in storitvami, ki poosebljajo našo filozofijo, prispevali k uresničevanju trajnostne družbe.
5. Sprememba imen podjetij v skupini

Imena podjetij v skupini, ki trenutno vključuje tudi ime "Hitachi", se bodo načeloma spremenila 4. januarja 2023. Vendar pa se bodo nekatera po potrebi spremenila že do 3. januarja 2023 ali pa po 5. januarju 2023.

Za ogled izvorne verzije na businesswire.com obiščite https://www.businesswire.com/news/home/20220926005322/en/
Kontakti

Akio Minami
Oddelek za korporativno komuniciranje

Hitachi Metals, Ltd.
akio.minami.cq@hitachi-metals.com

Vir: Hitachi Metals, Ltd.

Veljavna verzija sporočila je izvirno besedilo, ki je napisano v izvirnem jeziku. Prevodi so na voljo le v pomoč in jih je potrebno primerjati z izvirnikom, ki je edina verzija besedila, ki ima lahko pravne posledice.