O-STA

Aquent zaposlil novega regionalnega managerja za osrednjo in vzhodno Evropo, s katerim bo promoviral svoje marketinške in kreativne storitve po celotni Evropi

LONDON, Združeno Kraljestvo - (BUSINESS WIRE) - 20. marec 2006 - Aquent, največje podjetje za trženje in kreativne ideje na svetu, ki se je specializiralo za marketing, kreativnost, proizvodnjo in IT, je danes objavilo, da je Claudia Wulf napredovala v regionalnega managerja za osrednjo in vzhodno Evropo. Nova vloga je bila ustvarjena za nadaljnje širjenje Aquentovih storitev v trženju in kreativi po celotni Evropi.

S preko 10 let izkušenj pri kadrovanju se je Claudia Aquentu pridružila leta 2003 ter sodelovala pri ustanavljanju pisarne v Muenchnu. Pri razvoju poslovanja na področjih marketinga, načrtovanja, oglaševanja in komunikacije je bila zelo uspešna.

"Claudia je že takoj po zaposlitvi bistveno vplivala na naše podjetje. V težkih tržnih razmerah tekom zadnjih dveh let ji je uspelo povečati naše poslovanje," je dejal Stefan Ciecierski, Aquentov direktor za Evropo. "Je izjemno uspešna pri delu s svojimi strankami in njena skupina je zelo učinkovita."

V svoji novi vlogi bo Claudia zadolžena za vse nemško govoreče države in za države, ki ležijo še dlje na vzhodu. Aquent ima trenutno v regiji dve pisarni, v Muenchnu in Pragi, kmalu pa bo odprla še dve novi in sicer v Hamburgu in Varšavi.

"Zelo sem ponosna, da prevzemam tako pomembno vlogo pri nadaljnjem razvoju tega tržišča, kjer nudimo edinstvene storitve," je dejala Claudia. "Veselim se že, da bom predstavljala podjetje v tej regiji, razvijala poslovanje in širila našo skupino svetovalcev v regiji."

Aquent ima pisarne v Evropi, Aziji in Pacifiku ter Severni Ameriki. Podjetje globalnim korporacijam ponuja kadrovske rešitve za doseganje tržnih in kreativnih potreb. S svojim dostopom do največjega nabora talentiranih in izkušenih tržnih in kreativnih strokovnjakov, Aquent posreduje specializirano osebje na izbranih področjih.

O podjetju Aquent

Aquent je globalno podjetje za profesionalne storitve, ki se ukvarja z zaposlovanjem, svetovanjem in zaposlovanjem izven podjetja na področjih trženja, kreative in IT. V svojih skoraj 70 pisarnah v 16 državah na štirih kontinentih je Aquent doslej med svojimi strokovnjaki in klienti sklenil preko 400,000 pogodb. Evropski sedež podjetja je v Londonu, v Združenem kraljestvu, globalni sedež pa v Bostonu, Massachusetts, ZDA. Za več informacij si oglejte www.aquent.com.

Aquent

Andy Stewart

(European Marketing Manager),

020 7404 0077