O-STA

Aquentov prevzem podjetja Designer Resource International Ltd daje modni industriji dostop do največjega globalnega vira kreativcev in strokovnjakov za marketing

Aquent prevzel podjetje za kadrovske storitve v modni industriji Designer Resource International Ltd

LONDON, (BUSINESS WIRE) - 27. aprila 2006 - Aquent, največje podjetje za trženje in kreativne ideje na svetu, specializirano za kadrovanje kreativcev ter strokovnjakov za marketing, proizvodnjo in informacijsko tehnologijo, je danes sporočilo, da je prevzelo Designer Resource International Ltd s sedežem v Londonu, eno izmed vodilnih kadrovskih podjetij na svetu, ki se ukvarja s kadrovskimi storitvami na področju mode, proizvodnje, tehnologije in trgovine.

"Ta nakup razširja našo že sedaj zavidljivo ponudbo storitev za kreativno industrijo," je dejal Stefan Ciecierski, izvršni direktor za Evropo pri podjetju Aquent. "Čeprav že dolgo časa delujemo v modni industriji, imamo sedaj izjemno strokovno in kadrovsko zaokroženo ponudbo, ki ima uveljavljeno globalno bazo strank.

"Na čelu nove divizije bo Alex Brownless, direktor za modne storitve, ki ima več kot 15 let izkušenj v modni industriji. Več kot sedem let je bil oblikovalec za znamke in proizvajalce, kot so Banana Republic, Marks & Spencer, Red or Dead in druge. Po tem ko je vodil prodajo pri podjetju Worth Global Style Network (WGSN), je delal v proizvodnji za Gap, Nike, Oasis, Wal-Mart in druge. Zadnjih pet let je Alex delal kot kadrovski specialist za modno industrijo, od tega zadnje leto in pol za Aquent, pred tem pa za Designer Resource International Ltd.

"To je zame izjemna priložnost, da dam modni industriji globalni dostop do najboljših storitev, ki jih Aquent kreativnemu sektorju nudi že več kot 20 let," je dejal Alex Brownless. "Naše stranke v modni industriji prihajajo iz štirih kontinentov in pričakujem, da bo obseg poslovanja v naslednjih 12 mesecih rasel hitro." Designer Resource International Ltd že devet let deluje tudi v modni industriji. V več kot 18 državah na štirih kontinentih sodeluje z vodilnimi blagovnimi znamkami, kot so Burberry, Gucci Group, Calvin Klein, Nike, Puma International, Levi's, Abercrombie & Fitch in Disney, ki jim nudi najboljše strokovnjake na vseh področjih.

Aquent ima podružnice v Evropi, Azijsko-pacifiški regiji in Severni Ameriki, prek katerih svetovno znane korporacije oskrbuje s kadrovskimi storitvami, ki zadovoljujejo njihove marketinške in kreativne potrebe. Aquent ima dostop do največjega števila nadarjenih in izkušenih marketinških strokovnjakov in kreativcev na svetu, zato lahko poskrbi za strokovnjake na vseh področjih.

O podjetju Aquent

Aquent je globalno podjetje za profesionalne storitve, ki se ukvarja z zaposlovanjem, svetovanjem in zunanjim izvajanjem na področjih trženja, kreative in informacijske tehnologije. V svojih skoraj 70 predstavništvih v 16 državah na štirih kontinentih je Aquent doslej med svojimi strokovnjaki in strankami sklenil prek 400,000 pogodb. Evropski sedež podjetja je v Londonu v Združenem kraljestvu, globalni sedež pa v Bostonu v ameriški zvezni državi Massachusetts. Več informacij je na voljo na www.aquent.com.

KONTAKT:

Aquent

Andy Stewart, +44 (0)20 7404 0077