O-STA

V CINEPLEXX prihaja NORI TOREK

Prihaja NORI TOREK!

V torek, 8. novembra bodo VSE KINO vstopnice po NORI CENI 2,90 evra.

Samo v kinih Cineplexx.

Na sedmih lokacijah po Sloveniji bodo ljubitelje filma na velikem platnu navduševali aktualni filmski naslovi, ki si jih bo mogoče le v torek, 8. novembra ogledati po NORI CENI, 2,90 evra.

PESTER AKTUALNI FILMSKI PROGRAM

Filmski navdušenci bodo v vseh sedmih Cineplexx kinih po Sloveniji izbirali med filmi za vse okuse. Pestra filmska ponudba* bo navdušila ljubitelje komedije, grozljivk, filmov s superheroji ter romantične komedije, kot tudi družine z najmlajšimi otroki.

Vsi željni smeha si lahko ogledate z dvema promiloma podkrepljeno vrnitev gorenjskih gaunarjev - komedijo PR' HOSTAR 2‰ ter romantično komedijo POT V RAJ, v kateri skupaj zaigrata oskarjevca Julia Roberts in George Clooney. Tu je še DCjev antijunak, ČRNI ADAM, katerega vlogo je prevzel legendarni The Rock (Dwayne Johnson) ter športna drama GORSKA MRZLICA. Za ljubitelji trilerjev in grozljivk bodo na sporedu HUDIČEV PLEN, NASMEH ter

NOČ ČAROVNIC SE KONČA.

Pestra izbira bo tudi za najmlajše. Poleg slovenske družinske komedije GAJIN SVET 2, ki je otrokom tako všeč, da si jo ogledajo večkrat bodo na sporedu še aktualne animirane uspešnice: VESELA POŠASTNA DRUŽINA 2, KUNG FU TAČKE, MINIONI: GRUJEV VZPON ter ZMAJEV JEZDEC.

* Filmski program se razlikuje po lokacijah Cineplexxa

NORI TOREK - NORA CENA - BREZ DOPLAČIL

V torek, 8. novembra v Cineplexx kinih velja enotna akcijska cena 2, 90€ evra za vse filme; tudi za filme v 3D, daljše od 120 in 140 minut ter za VIP in VIP DELUXE sedeže. Vstopnice so že v prodaji preko spleta ali na blagajni Cineplexxa Ljubljana Rudnik, Celje, Maribor, Kranj, Koper, Murska Sobota in Novo mesto. Rezervacije niso možne.

CRAZY MENI samo na NORI TOREK

Samo v torek, 8. novembra bo obiskovalcem na voljo tudi CRAZY MENI po NORI CENI.

ŽE 10 LET VAŠ KINO

Cineplexx Slovenija letos praznuje že 10. rojstni dan. Ob tej priložnost poteka velika nagradna igra, ki se zaključuje 10. novembra. Obiskovalci se lahko potegujejo za 10 super nagrad; z glavno nagrado DARILNI BON v vrednosti 1.000 evrov, ki ga podarja Turistična agencija KOMPAS! Podrobnosti o nagradni igri https://bit.ly/3RO8EzG

ROJSTNODNEVNI MENI

Obiskovalce v času praznovanja rojstnega dne čaka tudi rojstnodnevni meni - MENI 10 let Cineplexx - s hrustljavo pokovko, pijačo za dva ter okusnimi bonboni po akcijski ceni 10 evrov.

Za vse dodatne informacije se obrnite na:

Andreja Purger | Event & Publicity Manager CINEPLEXX SLOVENIJA

GSM: +386 (0)70 395 022 | mail: andreja.purger@cineplexx.si

anise NORI TOREK S. november ywSe kino ystopnice 2, g0¢ BREZ | BREZ DOPLACIL | AVELJA AO 8. 11. 2022
E10 LET VAS KINO seeded COSC ATU i | 2% | KoMPAS ee oc EY oO ; 20) OY 4 | ee ae eit : ; nea = NAS dh ed Ko fot) VELIKO NAGRADO TER STEVILNE DRUGE! x SSS SN 5, Ae "Se ze
WWW.CINEPLEXX.SI CINEPLEX. NAS SVET KINA. OD LETA 1967.