O-STA

Digitalno poslovanje za srednje velika in mala podjetja enostavno in hitro


Mala in srednje velika podjetja se pri uvajanju digitalizacije poslovanja večinoma srečujejo s številnimi ovirami, kot so dolgotrajno uvajanje, veliki zagonski stroški in obsežno učenje za uporabo rešitev. A strokovnjaki za digitalizacijo iz Mikrocopa imajo ogromno izkušenj z agilnimi rešitvami, saj so digitalizirali poslovanje številnih podjetij, zato bodo na brezplačnem spletnem seminarju razbili predvsem mite in omejitve, ki veljajo za mala in srednja podjetja. Saj je nujno in pošteno, da lahko tudi manjša podjetja čim prej dohitijo vlak digitalizacije.

Spletni dogodek se bo odvijal v četrtek, 17. novembra, ob 11. uri. Več informacij in prijave na brezplačen spletni seminar so mogoče tu.

Predavatelja Anton Gazvoda in Katja Koritnik iz podjetja Mikrocop bosta udeležencem predstavila vsebino storitve InDoc EDGE Office, koristi in prednosti uporabe za mala in srednje velika podjetja ter na primeru vključenih poslovnih rešitev v živo prikazala, kako preprosto je lahko digitalno poslovanje tudi v omenjenih podjetjih.

"Zaradi omejenih finančnih sredstev, kadrovskih virov in časa, se mala in srednje velika podjetja pogosto srečujejo s strahom pred digitalizacijo še posebej v času krize, ko so viri še bolj omejeni. Vpeljava rešitev za digitalizacijo se zdi ogromen zalogaj, a na trgu so rešitve za digitalizacijo poslovanja, primerne in namenjene prav srednje velikim in malim, kar omogoča hiter in preprost prehod v digitalno poslovanje za trg SME," pove Anton Gazvoda, strokovnjak za digitalizacijo.

Na brezplačnem spletnem seminarju bo govora o učinkovitem upravljanju dokumentov v malih in srednjih podjetjih, izmenjavi, urejanju, potrjevanju, hrambi in e-podpisovanju na varen način in skladno praktično na klik.