O-STA

Družba Mary Kay Inc. dobila priznanje v poročilu o globalnem vplivu na grebene organizacije The Nature Conservancy za leto 2022

DALLAS--( BUSINESS WIRE )-- Družba Mary Kay Inc. , globalna zagovornica korporativne trajnosti in skrbnega upravljanja, si je v letu 2022 prizadevala za večjo ozaveščenost o oceanih pri delu v zvezi s podnebjem in kot pristop k reševanju podnebne krize.

Ta mesec je družba Mary Kay dobila priznanje v poročilu o globalnem vplivu na morske grebene za leto 2022 organizacije The Nature Conservancy. Poročilo organizacije The Nature Conservancy izpostavlja njene nedavne dosežke in kako je organizacija v sodelovanju z zasebnim sektorjem uspešno izvajala inovativne programe za ohranjanje morja, ki varujejo in ohranjajo življenje v naših oceanih.

Poročilo je predstavilo na novo začeti projekt, osredotočen na "Super morske grebene". Super morski grebeni so zelo odporni in lahko preživijo v segrevajočem se oceanu. Poslanstvo projekta "Super morski grebeni" je opredelitev, zaščita in razvoj globalne mreže super grebenov ter tako zagotavljanje prihodnosti koralnih grebenov. Ekipa projekta "Super morski grebeni" združuje strokovnjake za znanost, ohranjanje in upravljanje oceanov iz ustanove Woods Hole Oceanographic Institution, Univerze Stanford in organizacije The Nature Conservancy ter podporo zasebnega sektorja podjetja Mary Kay, da bi v tem kritičnem trenutku v zgodovini koralnih grebenov podprli vlade in skupnosti.

"Videla sem grebene, ki so bili uničeni, in grebene, ki so v času mojega življenja spet zrasli," pravi Elizabeth McLeod, vodja globalnih sistemov koralnih grebenov pri organizaciji The Nature Conservancy. "Nujno je treba iti v vodo, ugotoviti, kateri koralni grebeni lahko preživijo podnebne spremembe, in zagotoviti njihovo zaščito pred drugimi vplivi."

"Naše partnerstvo z organizacijo The Nature Conservancy sega že več kot 32 let nazaj, vendar smo šele na začetku," je povedala Deborah Gibbins, operativna direktorica družbe Mary Kay Inc. "V letu 2022 smo podvojili naša prizadevanja za trajnost, vključno s poudarkom na zdravju oceanov. Zdravje naših oceanov je zdravje našega planeta in bistveno je, da prispevamo svoj delež k njihovi zaščiti."

Leta 2022 je družba Mary Kay podprla 11 projektov, povezanih s pobudami za globalno zaščito oceanov, da bi z zaščito in obnovo kritičnih habitatov, kot so koralni grebeni, grebeni ostrig in obalna mokrišča, izboljšala zdravje oceanov za naravo in ljudi. Ti pomembni projekti so vključevali:

  • obnovo azijsko-pacifiških školjčnih grebenov v Avstraliji, Hongkongu, na Kitajskem in v koralnem trikotniku;

  • zagotavljanje, da so prizadevanja za zaščito in obnovo koral v državah koralnega trikotnika - Indonezija, Papua Nova Gvineja in Salomonovi otoki - podprta s prizadevanji za ohranjanje in pobudami, ki pozitivno vplivajo na celotno regijo;

  • podporo okoljskim voditeljicam v Tihem oceanu na Papui Novi Gvineji in na Salomonovih otokih;

  • ohranjanje in obnovo obal v obalnem pasu Mehiškega zaliva ter oceno izvedljivosti trgov modrega ogljika za podporo dolgoročnemu upravljanju mokrišč in

  • izboljšanje ribištva v Mehiki za krepitev vloge skupnosti in žensk v ribiški industriji.

Če želite prebrati več o zavezanosti družbe Mary Kay k trajnosti, obiščite marykayglobal.com/sustainability in prenesite globalno strategijo trajnosti družbe Mary Kay: Obogatitev življenja danes za trajnostni jutri.

O organizaciji The Nature Conservancy (TNC)

The Nature Conservancy je globalna naravovarstvena organizacija, namenjena ohranjanju zemljišč in voda, od katerih je odvisno vse življenje. Pod vodstvom znanosti ustvarjamo inovativne rešitve na terenu za najtežje svetovne izzive, tako da lahko narava in ljudje uspevajo skupaj. Spopadamo se s podnebnimi spremembami, ohranjamo zemljišča, vode in oceane v izjemnem obsegu, zagotavljamo hrano in vodo na trajnosten način ter pomagamo narediti mesta bolj trajnostna. Pri delu v 79 državah in ozemljih uporabljamo pristop sodelovanja, ki vključuje lokalne skupnosti, vlade, zasebni sektor in druge partnerje. Če želite izvedeti več, obiščite www.nature.org ali sledite @nature_press na Twitterju.

O družbi Mary Kay Inc.

Mary Kay Ash, ena prvih žensk, ki je presegla običajno točko kariernega razvoja žensk in "razbila stekleni strop", je leta 1963 ustanovila svoje sanjsko kozmetično podjetje z enim samim ciljem: obogatiti življenje žensk. Te sanje so se razvile v več milijard dolarjev vredno podjetje z milijoni neodvisnih članov prodajnih služb v skoraj 40 državah. Kot družba za razvoj podjetništva si Mary Kay prizadeva opolnomočiti ženske na njihovi poti z izobraževanjem, mentorstvom, zagovorništvom, mreženjem in inovacijami. Družba Mary Kay je predana vlaganju v znanost o lepoti in proizvodnji vrhunskih izdelkov za nego kože, ličil, prehranskih dopolnil in dišav. Družba Mary Kay verjame, da danes bogati življenja za trajnostni jutri, in sodeluje z organizacijami z vsega sveta, ki spodbujajo poslovno odličnost, podpirajo raziskave raka, spodbujajo enakost spolov, ščitijo žrtve nasilja v družini, lepšajo naše skupnosti in spodbujajo otroke, da sledijo svojim sanjam. Izvedite več na marykayglobal.com , poiščite nas na Facebooku , Instagramu in LinkedInu ali nas spremljajte na Twitterju .

Veljavna verzija sporocila je izvirno besedilo, ki je napisano v izvirnem jeziku. Prevodi so na voljo le v pomoc in jih je potrebno primerjati z izvirnikom, ki je edina verzija besedila, ki ima lahko pravne posledice.

Na voljo so fotografije/večpredstavnostno gradivo:

https://www.businesswire.com/news/home/52963296/en

Kontaktni podatki

Mary Kay Inc.
Služba za korporativno komuniciranje

marykay.com/newsroom
972.687.5332 or media@mkcorp.com

The Nature Conservancy
Misty Edgecomb

Direktorica za komuniciranje
medgecomb@tnc.org ali 484-343-3223


Vir: Mary Kay Inc.