O-STA

Sistem s spremenljivim pretokom hladilnega sredstva Midea prodira na svetovni trg z gradnjo hitre železnice med Džakarto in Bandungom

DŽAKARTA, Indonezija--(BUSINESS WIRE)-- Udeleženci srečanja G20 na Baliju so predstavili najnovejše rezultate gradnje hitre železnice med Džakarto in Bandungom, prve hitre železnice v jugovzhodni Aziji. S skupno dolžino 142 kilometrov in največjo konstrukcijsko določeno hitrostjo 350 kilometrov na uro je Indonezija vstopila v "dobo železniških prog visoke hitrosti". Sistem ogrevanja, prezračevanja in klimatizacije Midea zagotavlja profesionalne rešitve in intimnejše storitve ter bo na hitri železnici med Džakarto in Bandungom zagotavljala hlajenje s 126 zunanjimi in 705 notranjimi enotami Midea VC Pro.

Projekt ogrevanja, prezračevanja in klimatizacijo zraka (HVAC) je pomemben element opreme za hitro železnico med Džakarto in Bandungom. Železnica med Džakarto in Bandungom se nahaja v podnebnem območju tropskega deževnega gozda otoka Java in je pod vplivom ekvatorialnega podnebja. Upravljavec hitre železnice potrebuje zanesljiv in stabilen centralni klimatski sistem, prilagojen za delovanje v visokih temperaturah in visoki vlažnosti, ki bo brezhibno in učinkovito vzdrževal stalno temperaturo v prostorih hitre železnice.

Midea Building Technologies ima vodilni položaj v svetovni industriji ogrevanja, prezračevanja in klimatizacije ter zagotavlja profesionalne klimatske rešitve na hitri železnici med Džakarto in Bandungom. Tehnologija tekočinskega hlajenja čipov z več tekočinami omogoča pravočasno hlajenje električnih krmilnih delov in znižanje njihove povprečne temperature za približno 8 stopinj, kar zagotavlja stabilno hlajenje v okoljih z visoko temperaturo. Kar zadeva odpornost proti koroziji, lahko zunanje enote VC Pro s spremenljivim pretokom hladilnega sredstva stabilno delujejo tudi v okolju z močnim korozivnim vplivom soli s simulacijo eksperimentalnih testov.

Poleg izzivov zaradi široko pozidanega območja in velikega pretoka prebivalstva na postaji hitre železnice, je lokacija 4, za katero je bila družba Midea MBT uspešna na razpisu in vsebuje šest vrst stavb, kot so stavbe postaje, stanovanjske stavbe itd., najbolj zapletena lokacija za namestitev centralne klimatske naprave za hitro železnico med Džakarto in Bandungom. Poleg tega je bila v Indoneziji nabava instalacijskega materiala za projekt v mnogih pogledih otežena. V postopku izbiranja je bilo treba oceniti vse vidike. Načrt za zasnovo klimatske naprave se je nenehno posodabljal in izpopolnjeval. Končno sta bila s kombinacijo večvrstne zasnove in večplastne oblike dosežena optimalna kakovost in učinkovitost projekta namestitve sistema ogrevanja, prezračevanja in klimatizacije.

Sistemi s prilagodljivim pretokom hladilnega sredstva Midea VC Pro so bili uporabljeni tudi na svetovni razstavi Expo v Dubaju in pri številnih drugih čezmorskih projektih. Midea Building Technologies je zdaj vzpostavila svojo prodajno in servisno mrežo na mednarodnem trgu s celovito ponudbo, ki zajema od osnovne tehnologije in izvirnih izdelkov do različnih rešitev po meri.

Veljavna verzija sporocila je izvirno besedilo, ki je napisano v izvirnem jeziku. Prevodi so na voljo le v pomoc in jih je potrebno primerjati z izvirnikom, ki je edina verzija besedila, ki ima lahko pravne posledice.

Kontaktni podatki

Lori Luo
+86 13512784739

luory17@midea.com

Vir: Midea