O-STA

Evropska konvencija in sejem poslovnega letalstva (EBACE2006) prihajata v Ženevo čez dva tedna (3. - 5. maj)

Direktorja Rolls-Roycea in EUROCONTROL-a med vodilnimi poslovnimi in vladnimi predstavniki, ki bodo razpravljali o problemih in trendih v poslovnem letalstvu

WASHINGTON, ZDA--(BUSINESS WIRE)--19. aprila, 2006--Evropska zveza za poslovno letalstvo (EBAA) je sporočila, da bo na EBACE2006 nastopilo več vodilnih poslovnih in vladnih predstavnikov, med drugim:

-- Sir Ralph Robins, pred kratkim upokojeni predsednik uprave Rolls-Roycea;

-- Bo Redeborn, direktor za strategije nadzora zračnega prometa pri podjetju EUROCONTROL;

-- Edward W. Stimpson, nekdanji ameriški ambasador pri Mednarodni organizaciji za civilno letalstvo

Predstavnike medijev vabimo, da se udeležijo sejma EBACE, edinega velikega dogodka v Evropi, specializiranega za poslovno letalstvo. Uredniki, novinarji in snemalci bodo na prizorišču dobili brezplačne akreditacije, ki so potrebne za vstop. Za pridobitev akreditacije je potrebno predložiti novinarsko izkaznico ali drug ustrezen osebni dokument. Registracija je možna tudi na spletu na naslovu: http://www.ebace.aero/welcome/press-reg.php

Sejma EBACE2006 se bodo med drugim udeležili tudi: Piero Ferrari, namestnik predsednika uprave Ferrarija; Patrick Goudou, izvršni direktor posebne delovne skupine za razpršeno lastništvo pri Evropski konferenci za civilno letalstvo; in vodje mnogih drugih organizacij za poslovno letalstvo iz vsega sveta.

Na razstaviščnem prostoru Palexpo v Ženevi se bo na EBACE na površini skoraj 22,000 kvadratnih metrov predstavljalo več sto podjetij. Na bližnjem ženevskem letališču bo na posebnem razstavnem prostoru velikosti 18,000 kvadratnih metrov razstavljenih več kot 50 letal, vključno s skoraj vsemi modeli poslovnih letal, ki se trenutno proizvajajo.

EBACE2006 bo verjetno najbolje obiskan dogodek v šestletni zgodovini sejma. Organizatorji pričakujejo več kot 9,000 udeležencev (več kot 3,000 jih je že prijavljenih). Dvoranski razstaviščni prostori so razprodani, saj je 288 razstavljavcev rezerviralo več kot 1200 razstavnih mest.

Na EBACE2006 bodo organizirana tudi informativna srečanja z najbolj uglednimi osebnostmi iz sektorja, ki bodo posvečeni raznim temam. Strokovnjaki bodo razpravljali o novih letalskih tehnologijah ter vplivih zakonskih in regulatornih sprememb na varnost in okoljske zahteve. Več informacij o dogodku je na voljo na uradni spletni strani www.ebace.aero.

KONTAKT:

National Business Aviation Association (NBAA)

Dan Hubbard, 202-783-9360

dhubbard@nbaa.org