O-STA

Iščemo najemnika gostinskega lokala v Starem Velenju


Z revitalizacijo starotrškega jedra smo dobili tudi urejen trg brez motornega prometa, ki lahko sprejme okoli 500 obiskovalcev in se je letos že izkazal kot zelo prijetno prizorišče različnih dogodkov ter novo stavbo - Pekarno idej, ki jo je v upravljanje prevzel Mladinski center Veleje. V njej je pet ateljejev, v katerih ustvarjajo lokalni umetniki, spodaj pa je prostor namenjen gostinskemu lokalu, s katerim želimo obogatiti ponudbo v tem delu Velenja in oživiti dogajanje. Najemnika bomo izbrali s pomočjo javnega zbiranja ponudb, zato vabimo interesente, da se prijavijo.

Mladinski center Velenje je objavil javno zbiranje ponudb za oddajo nepremičnine v najem: Gostinski lokal s teraso v Pekarni idej na naslovu Stari trg 17, Velenje. Gostinski lokal meri 89,49 m2 in je deloma opremljen, ima točilni pult, stole in mize ter sanitarije. Predmet najema je tudi pripadajoča terasa v izmeri 100 m2.

Razpis, v katerem bodo podrobneje opisani pogoji najema in sodelovanja ter merila za ocenjevanje ponudb, bo v petek, 23. decembra objavljen na spletni strani: http://www.mc-velenje.si/.

Vsa pojasnila v zvezi z najemom in ogledom prostora v času objave javnega zbiranja ponudb lahko zainteresirani ponudniki dobijo pri direktorju Mladinskega centra Velenje Janku Urbancu (041 496 120, janko.urbanc@mc-velenje.si) od ponedeljka do petka med 8. in 12. uro.

Nepremičnina je bila zgrajena v sklopu projekta "CTN Revitalizacija starotrškega jedra". Naložbo sta sofinancirali Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.

Prijazen pozdrav

Služba za odnose z javnostmi Mestne občine Velenje