O-STA

Barcelona se je v finalu španskega superpokala pomerila z Real Madridom


RIAD, Saudova Arabija--(BUSINESS WIRE)-- Barcelona je v četrtek na drugem polfinalu španskega superpokala na mednarodnem stadionu King Fahd v Riadu po enajstmetrovkah dosegla spektakularno zmago nad Real Betisom, potem ko se je redni del končal z remijem 2:2. Turnir že tretjič zapored organizira ministrstvo za šport kot del športnih dogodkov, ki se bodo drugič odvijali v Diriji.

Barceloni je pred velikim številom nogometnih navdušencev uspelo doseči dragoceno zmago. Ta zmaga je klubu prinesla mesto v finalni tekmi proti Real Madridu, ki je bila to nedeljo, 15. januarja, ob 22.00 po lokalnem času v Riadu na istem stadionu.

Kraljestvo gosti ta veliki dogodek kot del številnih mednarodnih športnih turnirjev in dogodkov, ki potekajo v sezoni 2022 v Diriji in jih organizira ministrstvo za šport. Z gostovanjem najbolj spektakularnih in največjih mednarodnih športnih dogodkov, ki bi obiskovalcem v Diriji zagotovili nepozabno izkušnjo, želijo doseči cilje vizije Kraljestva 2030 in izpolniti eno od pobud programa "Kakovost življenja".

*Vir: AETOSWire

Na voljo so fotografije/večpredstavnostno gradivo: https://www.businesswire.com/news/home/53211941/en

Veljavna verzija sporocila je izvirno besedilo, ki je napisano v izvirnem jeziku. Prevodi so na voljo le v pomoc in jih je potrebno primerjati z izvirnikom, ki je edina verzija besedila, ki ima lahko pravne posledice.

Kontaktni podatki

Sara Alghamdi - generalni direktor
sara.alghamdi@squidnomad.com


Vir: Ministrstvo za šport Saudove Arabije