O-STA

Simone Inzaghi: "Hvala Savdski Arabiji za gostovanje tekme italijanskega superpokala" ... Stefano Pioli: "Bolje moramo delati, da bi dvignili raven"

Na novinarski konferenci po tekmi za italijanski superpokal

RIAD Savdska Arabija BUSINESS WIRE)-- Po sinočnji tekmi italijanskega superpokala med AC Milanom in Interjem, ki je potekala na stadionu kralja Fahda v Riadu ob 22.00 po lokalnem času in jo je v okviru športnih dogodkov 2. sezone v Diriyahu pripravilo savdsko ministrstvo za šport, je potekala novinarska konferenca.

Trener milanskega Interja Simone Inzaghi se je zahvalil Savdski Arabiji za gostovanje italijanskega superpokala. Povedal je: "Savdska Arabija je prijazna država, zato smo z ekipo uživali v času, ki smo ga preživeli tukaj. V Kraljevini imam veliko prijateljev in cenim to državo za izjemno delo pri organizaciji takšne tekme."

Trener se je odzval na predstavo svoje ekipe, ki je drugič zapored osvojila italijanski superpokal: "Ohranili smo trezno glavo in odigrali smo popolno tekmo." Povedal je: "Po uvrstitvi v osmino finala Lige prvakov smo dosegli svoj drugi cilj v tej sezoni, zdaj pa želimo proslaviti to zmago."

Trener AC Milana Pioli je v pogovoru z mediji povedal svoje mnenje o bolečem porazu svoje ekipe. Priznal je, da ni pričakoval padca, ki so ga doživeli v zadnjem času, vendar je dejal, da bodo storili vse, da si opomorejo. Rekel je: "V prvem polčasu nismo bili na potrebnem nivoju za takšno tekmo. Z dobrim začetkom drugega polčasa smo se skušali vrniti, vendar smo nato v igri spet popustili." Dodal je: "Trenutno nismo v najboljši psihični pripravljenosti. Narediti moramo več in bolje."

*Vir: AETOSWire

Veljavna verzija sporocila je izvirno besedilo, ki je napisano v izvirnem jeziku. Prevodi so na voljo le v pomoc in jih je potrebno primerjati z izvirnikom, ki je edina verzija besedila, ki ima lahko pravne posledice.

Na voljo so fotografije/večpredstavnostno gradivo: https://www.businesswire.com/news/home/53281474/en

Kontaktni podatki

Dany Abadie - Izvršni direktor
dany.abadie@squidnomad.com


Vir: Ministrstvo za šport Savdske Arabije