O-STA

Družba RevitaLash® Cosmetics je v tožbi proti ponarejevalcem dosegla še eno veliko zmago

VENTURA, Calif.--(BUSINESS WIRE)-- Zvezno sodišče je družbi Athena Cosmetics, Inc. (matično podjetje RevitaLash® Cosmetics) v boju proti prodajalcema ponarejenih izdelkov AMN Distribution, Inc. in Moisheju Newmanu priznalo še eno veliko zmago.

Ta zadeva opozarja na spletno stran obtožencev BrushExpress ter številne trgovine na eBayu in drugih spletnih platformah, ki jih vodita pod različnimi imeni. Zvezno sodišče je v prejšnji sodbi ugotovilo, da sta bila obtoženca vpletena v kršitev blagovne znamke, ki je vključevalo ponarejanje, in kršila sporazum o poravnavi, ki je bil podpisan, ko ju je Athena prvič zalotila pri prodaji ponarejenih izdelkov.

Z zadnjo sodbo je sodišče obtožencema naložilo, da morata družbi Athena Cosmetics plačati več kot 1,1 milijona dolarjev odškodnine. Sodišče je med drugim ugotovilo, da sta obtoženca s prodajo ponarejenega blaga in kršenjem sporazuma o poravnavi povzročila veliko škodo.

"Veseli nas, da je zvezno sodišče prepoznalo veliko škodo, ki so jo povzročili ti ponarejeni izdelki, in očitno neupoštevanje naše intelektualne lastnine in varnosti potrošnikov s strani obtožencev," pravi Michael Brinkenhoff, doktor medicine, izvršni direktor družbe Athena Cosmetics, Inc. "Athena Cosmetics bo še naprej izvajala vse potrebne ukrepe za zaščito naše blagovne znamke in zagotavljanje, da nam lahko potrošniki zaupajo, da kupujejo pristne izdelke RevitaLash Cosmetics, ki delujejo, kot je obljubljeno".

Prepoznavanje ponarejenih izdelkov RevitaLash® Cosmetics je lahko težavno, saj so ponaredki pogosto spretno izdelani tako, da so videti kot pravi. Preverjanje ključnih podrobnosti, kot so manjkajoča folija, ki se krči, ostre vonjave, razbarvane ali lepljive formule izdelka, poškodovane škatle s pretečenim rokom uporabe (ali sploh brez škatle) in manjkajoče kontrolne številke, vam lahko pomaga ugotoviti, ali je določen izdelek pristen ali ne. Poleg tega bodite pozorni na pravopisne napake, ki lahko pogosto kažejo na ponarejen izdelek. Za vašo varnost in mir je najbolje, da kupujete neposredno na revitalash.com ali pri pooblaščenem prodajalcu. Če dvomite ali sumite o pristnosti svojega nakupa ali želite preveriti, ali preprodajalec ponuja pristen izdelek, se obrnite na ekipo za pomoč strankam kozmetike RevitaLash® na telefonsko številko 877-909-5274 ali po e-pošti customercare@revitalash.com.

O RevitaLash® Cosmetics
Družba RevitaLash® Cosmetics je vodilna na svetu pri razvoju naprednih izdelkov za lepšanje trepalnic, obrvi in las. Kolekcija, ki je bila ustanovljena leta 2006, vključuje nagrajena balzam za trepalnice RevitaLash® Advanced Eyelash Conditioner in balzam za obrvi RevitaBrow® Advanced Eyebrow Conditioner ter je na voljo v zdravniških ordinacijah, zdraviliščih, salonih, na spletu in v specializiranih prodajalnah v več kot 70 državah. RevitaLash® Cosmetics s svojim poslanstvom Eternally Pink® podpira neprofitne pobude za boj proti raku dojk in namenja del izkupička raziskavam in izobraževanju, s čimer skupnost boja proti raku dojk podpira vse leto, ne le oktobra. Za več informacij obiščite www.revitalash.com. [RevitaLash® Advanced and RevitaLash® Advanced Sensitive nista na voljo v Kaliforniji]

Veljavna verzija sporocila je izvirno besedilo, ki je napisano v izvirnem jeziku. Prevodi so na voljo le v pomoc in jih je potrebno primerjati z izvirnikom, ki je edina verzija besedila, ki ima lahko pravne posledice.

Kontaktni podatki

Behrman Communications / revitalash@behrmanpr.com


Vir: Kozmetika RevitaLash