O-STA

BTS: YET TO COME IN CINEMAS koncertni film v vseh Cineplexx kinih 1., 3. in 4. februarja

BTS: YET TO COME IN CINEMAS koncertni film v vseh Cineplexx kinih 1., 3. in 4. februarja

Slovenski oboževalci južnokorejskega "K-pop banda" ponovno v pričakovanju nepozabnega dogodka, ko bodo BTS in njihovi oboževalci ARMY ponovno postali eno z glasbo in plesom. Danes prihaja za omejen čas na velika platna v vsa Cineplexx kina koncertni film BTS: YET TO COME IN CINEMAS. Koncertni film bo na voljo le v sredo, 1. februarja ter v petek, 2. in soboto, 3. februarja. Vse tri dni ob 17. uri. Na voljo je še nekaj vstopnic.

BTS na velikem platnu prvič v Ljubljani. Svetovni glasbeni fenomen je v Cineplexx kina že nekajkrat privabil slovenske oboževalce sedemčlanskega K-pop banda BTS. Tokrat pa bo prvič navdušil ljubljanske oboževalce, saj se bo koncertni film vrtel tudi v Cineplexxu Ljubljana Rudnik.

BTS: YET TO COME IN CINEMAS prihaja v kinematografe po celem svetu in prikaže povsem nov pogled na celoten koncert, skupine BTS v Busanu. Vsebuje uspešnice iz celotne kariere skupine, vključno z "Dynamite", "Butter" in "IDOL" ter prvo koncertno izvedbo "Run BTS" z zadnjega albuma skupine Proof. Oboževalci bodo uživali ob BTS hitih in prepevali skupaj s BTS člani - RM, Jin, SUGA, j-hope, Jimin, V in Jung Kook.

RANDOM PLAY DANCE BTS EDITION pred Cineplexxom v Ljubljani. KPOP DANCE LJUBLJANA za oboževalce BTS, pripravlja posebno dogajanje - RANDOM PLAY DANCE BTS EDITION. Oboževalci bodo lahko zaplesali v ritmih K-POPa pred filmom BTS: Yet to Come, v sredo 1.2. in v soboto 4.2., okrog 16. ure pred prostori CINEPLEXX LJUBLJANA!

Kaj je RANDOM PLAY DANCE? Je miks refrenov K-pop pesmi, ki sledijo druga drugi. Oboževalci, ki poznajo pesmi in koreografije se z veseljem pridružijo dogajanju in pokažejo svoje znanje.

KPOP DANCE LJUBLJANA pripravlja tudi kratek nastop v dvorani pred filmom.

1. Cineplexx Ljubljana, v sredo, 1.2. in v soboto, 4.2

1. Cineplexx Kranj, v soboto, 4.2.

Za vse dodatne informacije se obrnite na:

Andreja Purger | Event & Publicity Manager CINEPLEXX SLOVENIJA

GSM: +386 (0)70 395 022 | mail: andreja.purger@cineplexx.si