O-STA

Na valentinov zmenek v kino

NEKAJ SLADKEGA NA VALENTINOVO
NEKAJ SLADKEGA NA VALENTINOVO
TITANIK: 25. OBLETNICA
VROCI MIKE

Bliža se praznik zaljubljencev. Že razmišljate kam boste peljali svojo ljubljeno osebo na zmenek? Obisk kina nikoli ne pride iz mode.

V kinih Cineplexx v vikendu pred valentinovim in na valentinovo, v torek, 14. februarja, ponujajo pester filmski spored, tako za ljubitelje romantičnih filmov, aktualne domače filmske produkcije, kot največjih filmskih hitov ta hip. Vstopnice za vse filme v kinih Cineplexx so že v prodaji - preverite spored: (https://www.cineplexx.si/main-navigation/spored/ )

Za popolno romantično kino doživetje v dvoje bo na valentinovo, v torek, 14. februarja, v vseh kinih Cineplexx poskrbela čokoladna pralina Lindor. In tudi letošnji filmski program je ravno pravšnji za odličen zmenek.

Na velika platna se je vrnil Titanik, po mnenju mnogih zagotovo eden najbolj romantičnih filmov vseh časov. Titanik je najslavnejši film režiserja Jamesa Camerona, ki se ob svoji 25. obletnici vrača na velika platna, prirejen v novi, izboljšani 4K 3D tehnologiji! Film se je v zgodovino filma zapisal z 11 oskarji, vključno z oskarjem za najboljši film in režijo. Igralsko zasedbo predstavljata dobitnika oskarja Leonardo DiCaprio in Kate Winslet, film pa je epska, akcijska romanca, ki se dogaja na nesrečnem - prvem potovanju "nepotopljivega" Titanika, največjega premikajočega se objekta, ki je bil kadarkoli zgrajen.

Še zadnji ples Channinga Tatuma in Salme Hayek. Pred praznikom zaljubljencev na velika platna prihaja tretji del filmske franšize "Vroči Mike", Vroči Mike: Zadnji ples. Tokrat spremljamo zgodbo "vročega" Mikea, ki zaradi propadlega poslovnega dogovora, po dolgem premoru ponovno stopi na oder, zaradi potrebe po denarju pa sprejema tudi raznorazna priložnostna dela za šankom. Ko mu prijateljica, ki je tudi znana osebnost (Salma Hayek Pinault) predstavi ponudbo v Londonu, ki je ne more zavrniti, saj misli, da bo le ta zadnji veliki uspeh, jo brez oklevanja sprejme, ne zaveda pa se, da ima ona v ozadju svoje zelo drugačne načrte.

Pred nekaj dnevi je premiero doživela romantična komedija Nekaj sladkega, slovenskega režiserja Tina Vodopivca, z odlično igralsko zasedbo: Saško Kocev, Jelena Jovanova, Ula Furlan, Tina Gorenjak, Nik Škrlec, Luka Korenčič, Oriana Girotto, Ana Ribič, Ranko Babić in mnogo drugi. Film prihaja na redni spored 16. februarja, a za praznik zaljubljencev v kinih Cineplexx pripravljajo posebno valentinovo projekcijo filma Nekaj sladkega, za katero so vstopnice že v prodaji.

Po premieri v Cineplexxu Ljubljana je Tin Vodopivec strnil svoje občutke: "Še vedno ne morem čisto dojeti, da nam je uspelo posneti film. In da se sedaj predvaja v kinu. Z Urško sva sanjarila in pisala v mrzli garaži ob dveh zjutraj in te najine idejce so sedaj šle v svet s pomočjo fantastičnih kreativcev in umetnikov. In to je velik uspeh, zato sem zelo ponosen na vse sodelujoče in komaj čakam, da gremo spet kaj snemat!"

"Film je dober. Zabaven, smešen, sproščen in ni zatežen. Ni drame, streljanja, mafije, korupcije... Je komedija, ki je bila narejena z srcem. Polna zapletov, pričakovanih in nepričakovanih zasukov. Ko poleg dodaš še kanček balkanskega humorja, je to film, na katerega pelješ svojo drago v kino za valentinovo. Če pa kaj slučajno zaj**** za valentinovo, je pa še cel mesec čas za popravni izpit, da se odkupiš in si gresta ogledat komedijo Nekaj sladkega," pravi Ranko Babić, ki v filmu zaigra natakarja, ki nadleguje ženske.

Pester filmski program za vse okuse

Če vas ne mikajo romantični filmi, tule še nekaj filmskih namigov za romantični obisk kina v dvoje. Kino spored ponuja pestro izbiro za vse filmske okuse. Nadaljevanje največjega filma vseh časov, Avatar: Pot Vode, režiserja Jamesa Camerona. Dedek gre na jug, komična drama slovenskega režiserja Vincija Vogue Anžlovarja, je zgodba o življenju, pričakovanjih, iskanju smisla, prijateljstvu in ljubezni. Tom Hanks je Mož z imenom Otto; komična drama je filmska priredba svetovne knjižne uspešnice.

Vstopnice za vse filme v kinih Cineplexx so že v prodaji - preverite spored:

Za valentinovo podarite kino

Bliža se valentinovo in obisk kina na praznik zaljubljencev nikoli ne pride iz mode. Še razmišljate kaj bi podarili svoji ljubljeni osebi? Cineplexx darilna kartica je zagotovo odlična ideja, saj so skupna doživetja darilo, ki ostane za vedno. Darilno kartico lahko kupite na vseh blagajnah kinematografov Cineplexx.