O-STA

Athena Cosmetics, Inc., matična družba blagovne znamke RevitaLash® Cosmetics, je dosegla novo zmago v vojni proti ponarejanju

Spletni prodajalec kozmetike in parfumov bo ustavil prodajo vseh kozmetičnih izdelkov blagovne znamke RevitaLash® po vsem svetu

VENTURA, Kalif.--(BUSINESS WIRE)--Athena Cosmetics, Inc., matična družba blagovne znamke RevitaLash® Cosmetics, s ponosom naznanja še eno zmago proti ponarejevalcem. Potem ko so bili pri spletnem prodajalcu Perfume's Club (perfumesclub.com) odkriti nezakoniti ponaredki vrhunskih izdelkov RevitaLash Cosmetics, je družba Athena Cosmetics sprožila hiter pravni postopek proti prodajalcu in uspešno identificirala izvornega dobavitelja ponarejenega blaga.


Po skoraj enoletni bitki se je prodajalec Parfume's Club strinjal, da bo takoj prenehal prodajati in opustil kakršno koli nadaljnjo prodajo izdelkov blagovne znamke RevitaLash® Cosmetics po vsem svetu. Poleg odstranitve vse vsebine, povezane z blagovno znamko RevitaLash® Cosmetics, je prodajalec Parfume's Club identificiral vir ponarejenega blaga, ki je spletno veleprodajno podjetje Alito S.R.O. iz Češke.


"To ni zmaga samo za naše podjetje, ampak za vse blagovne znamke, katerih intelektualna lastnina se krši na spletu. Pošilja jasno sporočilo, da morajo trgovci na drobno prevzeti odgovornost za dejanja svojih tretjih prodajalcev in narediti več za preprečevanje ponarejanja na svojih straneh," je povedala Lori Jacobus, predsednica družbe Athena Cosmetics. "Ponosni smo na našo ekipo, ki se neutrudno bori za zaščito naše blagovne znamke."


Ta zmaga nad enim največjih evropskih spletnih trgovcev z dišavami še utrjuje zavezanost RevitaLash Cosmetics k zaščiti blagovne znamke. Zaupanje potrošnikov je ogroženo, ko na videz ugledni spletni trgovci na drobno prodajajo neregulirane in potencialno nevarne ponaredke.


"Za Athena Cosmetics je varnost na prvem mestu," je dejal ustanovitelj in izvršni direktor družbe Athena Cosmetics, dr. Michael Brinkenhoff. "Zato smo zavezani ustaviti prodajo ponarejenih izdelkov in izdelkov RevitaLash® Cosmetics na 'črnem trgu', kar pomeni varnost za kupce in zagotovilo, da je vsak kupljen izdelek varnostno testiran in skladen z vsemi veljavnimi predpisi."


Toplo priporočamo da stranke nakupujejo na spletnem mestu revitalash.com oziroma pri pooblaščenem prodajalcu, da se izognejo potencialno nevarnim ponaredkom ali prirejenim izdelkom. Pri nakupih neposredno od družbe Athena Cosmetics prejmete samo izdelke vrhunske kakovosti v njihovem originalnem stanju. Za več informacij o tem, kako prepoznati ponarejene izdelke in spletna mesta, obiščite https://www.revitalash.com/pages/counterfeit-product in si oglejte seznam pooblaščenih prodajalcev na https://www.revitalash.com/pages/authorized-dealers.


O RevitaLash® Cosmetics

Blagovna znamka RevitaLash® Cosmetics je vodilna na svetu na področju razvoja naprednih izdelkov za lepšanje trepalnic, obrvi in las. Kolekcija, ustanovljena leta 2006, vključuje nagrajena izdelka RevitaLash® Advanced Eyebrow Conditioner in RevitaBrow® Advanced Eyebrow Conditioner ter je na voljo v zdravniških ordinacijah, zdraviliščih, salonih, na spletu in pri specializiranih prodajalcih v več kot 70 državah. Kozmetika RevitaLash® s svojo misijo Eternally Pink® podpira neprofitne pobude za boj proti raku dojk, del prihodkov namenja raziskovalnim in izobraževalnim pobudam, s čimer podpira skupnost za boj proti raku dojk vse leto, ne le oktobra. Za več informacij obiščite www.revitalash.com. [Izdelka RevitaLash® Advanced in RevitaLash® Advanced Sensitive nista na voljo v Kaliforniji]


Veljavna verzija sporocila je izvirno besedilo, ki je napisano v izvirnem jeziku. Prevodi so na voljo le v pomoc in jih je potrebno primerjati z izvirnikom, ki je edina verzija besedila, ki ima lahko pravne posledice.

Izvirno različico si lahko ogledate na spletnem mestu businesswire.com: https://www.businesswire.com/news/home/20230301005080/en/

Kontaktni podatki:

revitalash@behrmanpr.com

Vir: RevitaLash Cosmetics