O-STA

Organizacija Miss sveta in podjetje Mauj Telecom sta podpisali pogodbo za mobilne vsebine in aplikacije

MUMBAI, Indija (BUSINESS WIRE) 5. junij, 2006 -- Podjetje Mauj Telecom, eden izmed vodilnih ponudnikov mobilnih storitev z dodano vrednostjo (VAS), je podpisalo partnersko pogodbo z Organizacijo Miss sveta kot globalni mobilni partner za 56. tekmovanje za Miss sveta 2006. V skladu s pogodbo bo podjetje Mauj skupaj z več kot 50 partnerskimi operaterji in portali izdelovalo in prodajalo vrsto mobilnih vsebin na temo Miss sveta.

Mobilne vsebine na temo Miss sveta vključujejo vrhunce finalnih prireditev, slike in video profile tekmovalk, melodije, ozadja in še veliko več.

Podjetje Mauj poleg tega razvija zanimivo aplikacijo virtualne resničnosti, prek katere bodo uporabniki lahko doživeli priprave na tekmovanje za Miss sveta.

Podjetje Mauj bo kot prioritetni SMS partner v številnih državah tudi sodelovalo pri globalnem glasovanju za Miss sveta 2006.

Predsednica Organizacije Miss sveta Julia Morley je povedala: "V preteklih 56 letih smo skušali zagotoviti, da tekmovanje za Miss sveta ostane v koraku z razvojem. V zadnjih letih je to postalo interaktivno tekmovanje, telefonsko in tekstovno glasovanje pa sta se izkazala za zelo uspešna. Veseli nas, da bomo Miss sveta 2006 nadgradili s pogodbo s podjetjem Mauj Telecom. Tako bo tekmovanje za Miss sveta obdržalo svoj status najboljšega letnega festivala na svetu, ki ceni dosežke mladih žensk. Oboževalci tekmovanja za Miss sveta po vsem svetu se bodo tako lahko približali doživetju festivala bolj kot kdajkoli prej."

Izvršni direktor podjetja Mauj Telecom Arun Gupta je povedal: "Miss sveta je eden največjih dogodkov na svetu. Podjetje Mauj bo to tekmovanje prenesel na uporabnikovo mobilno napravo, s čimer bo doživetje bolj odkrito in osebno. Podjetje Mauj je počaščeno, da lahko sodeluje z Organizacijo Miss sveta in podjetjem TWI/IMG in tako ta dogodek približa mobilnim uporabnikom po vsem svetu."

Podjetje Mauj Telecom, del skupine People Group, je bilo ustanovljeno leta 2003 in je vodilno podjetje na indijskem trgu mobilnih storitev z dodano vrednostjo. Njegov portal wap.mauj.com je najbolj popularna indijska spletna stran z mobilnimi igricami, mobilnimi melodijami in GPRS/EDGE/WAP storitvami. Njihova številka 7007 je eden od najbolj uporabljanih SMS portalov v Indiji. Podjetji Intel in Sequoia Capital sta pred kratkim investirali v podjetje Mauj. V pisarnah v Mumbaiu, Delhiju, Chennaiu, Dubaju, Londonu, in New Yorku zaposluje okrog 160 ljudi.

Organizacija Miss sveta je lastnik in organizator vsakoletne finalne prireditve Miss sveta, ki se je razvila v enega največjih in najbolj priljubljenih dogodkov na svetu. Tekmovanje za Miss sveta 2006 se bo odvijalo ves September, ko se bo več kot 100 najlepših mladih žensk na svetu potegovalo za naslov Miss sveta 2006. Finalna prireditev bo 30. septembra v Varšavi.

Mauj Telecom:

CEO Arun Gupta,

+91 9820013862

arun@mauj.com

or

Regional Head

Dippak Khurana,

+91 9820431011

dippakkhurana@mauj.com

or

VP Corporate Affairs

Sujeet Jain,

+91 9820134322

sujeetj@mauj.com