O-STA

Družba Starr od zdaj naprej neposredno sklepa premoženjska zavarovanja tehničnih tveganj prek lastnih zavarovalnic

NEW YORK--(BUSINESS WIRE)-Družba Starr Insurance Companies je danes sporočila, da bo od 23. aprila dalje svoja premoženjsko-tehnična tveganja neposredno zavarovala prek lastnih zavarovalnic in tako zaključila 17-letno uspešno sodelovanje z družbo Chubb.

Prehod kompleksnih tveganj družbe Starr in poslovanja z energetskimi nepremičninami na lastne zavarovalnice bo za naše stranke potekal nemoteno. Stranke bodo še naprej neposredno sodelovale z ekipo strokovnjakov družbe Starr, ki uporabljajo enak pristop k tehničnemu obvladovanju tveganj ter ponujajo enake ravni zmogljivosti in storitev za stranke. Edina sprememba, ki jo bodo stranke opazile, je ta, da bodo zavarovalnice družbe Starr imenovani subjekti, ki izdajajo police.

"Že več kot 55 let se ukvarjamo z zavarovanjem kompleksnih tveganj in energetskih nepremičnin," je dejal Richard Shaak, predsednik družbe International Insurance in Starr Tech. "Zahvaljujemo se podjetju Chubb za podporo, ki nam jo je nudilo ves čas tega sodelovanja."

O družbi Starr Insurance Companies

Starr Insurance Companies (ali Starr) je tržno ime za delujoče zavarovalnice in družbe za asistenco na potovanjih ter podružnice družbe Starr International Company, Inc. in za investicijsko dejavnost družbe C.V. Starr & Co., Inc. in njenih podružnic. Starr je vodilna zavarovalna in naložbena organizacija, ki je prisotna na šestih celinah; prek svojih delujočih zavarovalnic ponuja premoženjska zavarovanja, zavarovanja za primer nesreče in nezgode ter zdravstvena zavarovanja in vrsto posebnih kritij, vključno z letalskim, pomorskim, energetskim in presežnim nezgodnim zavarovanjem. Hčerinske zavarovalnice družbe Starr s sedežem v ZDA, na Bermudih, Kitajskem, v Hongkongu, na Malti, v Singapurju, Švici in Združenem kraljestvu imajo oceno A.M. Best "A" (odlično). Sindikat družbe Starr, Lloyd's, ima bonitetno oceno "A+" (Strong) pri agenciji Standard & Poor's.

Obiščite nas na www.starrcompanies.com ali nam sledite na LinkedIn in Twitter.

Veljavna verzija sporocila je izvirno besedilo, ki je napisano v izvirnem jeziku. Prevodi so na voljo le v pomoc in jih je potrebno primerjati z izvirnikom, ki je edina verzija besedila, ki ima lahko pravne posledice.

Kontaktni podatki

Charlie Armstrong
Podpredsednik za marketing
charlie.armstrong@starrcompanies.com, 646.758.8308

Vir: Starr Insurance Companies