O-STA

Družba Kenvue bo začela trgovati na newyorški borzi

SKILLMAN, N.J.--(BUSINESS WIRE)-- Kenvue Inc. (NYSE: KVUE) ("Kenvue"), ki je po prihodkih največje svetovno podjetje na področju zdravja potrošnikov, bo danes začelo trgovati na newyorški borzi pod oznako "KVUE" v povezavi s svojo prvo javno ponudbo delnic ("IPO"). Izvršni direktor in direktor Thibaut Mongon ter člani vodstvene ekipe družbe Kenvue bodo praznovali z zvonjenjem ob otvoritvi.

"Pomoč potrošnikom pri spoznavanju izjemne moči vsakodnevne oskrbe je bistvo tega, kar smo in kar počnemo," je dejal Thibaut Mongon, izvršni direktor družbe Kenvue. "Kot vodilno globalno podjetje na stičišču zdravstvenega varstva in potrošniških dobrin naš skrbno izbran portfelj znanstveno podprtih kultnih blagovnih znamk že več generacij uživa zaupanje potrošnikov, priporočajo pa ga tudi zdravstveni delavci. Pripravljeni smo prinesti svetu nov pogled na oskrbo."

To sporočilo za javnost ni ponudba za prodajo ali nagovarjanje k ponudbi za nakup teh vrednostnih papirjev, prav tako se ti vrednostni papirji ne smejo prodajati v nobeni državi ali jurisdikciji, v kateri bi bila taka ponudba, nagovarjanje ali prodaja nezakonita.

O družbi Kenvue

Kenvue je po prihodkih največje svetovno podjetje na področju zdravja potrošnikov. Naše kultne blagovne znamke, zgrajene na več kot stoletju dediščine in s pomočjo znanosti, vključno z AVEENO®, blagovno znamko lepilnih povojev BAND-AID®, JOHNSON'S®, LISTERINE®, NEUTROGENA®, TYLENOL® in ZYRTEC®, priporočajo zdravstveni delavci in jim lahko zaupajo potrošniki, ki uporabljajo naše izdelke za izboljšanje svojega vsakdanjega življenja. Članom naše ekipe je skupna digitalna miselnost in pristop k inovacijam, ki temelji na globokih človeških spoznanjih, ter si vsak dan prizadevajo, da bi naši izdelki našli svoje mesto v srcih in domovih potrošnikov. V družbi Kenvue verjamemo, da vsakodnevna nega ne omogoča le dobrega počutja ljudi, temveč jih lahko naredi celovite.

Opozorila v zvezi z izjavami o prihodnosti

To sporočilo vsebuje "izjave o prihodnosti", kot so opredeljene v ameriškem Zakonu o reformi sodnih postopkov v zvezi z zasebnimi vrednostnimi papirji (Private Securities Litigation Reform Act) iz leta 1995. Bralce opozarjamo, naj se ne zanašajo na te izjave o prihodnosti. Te izjave temeljijo na trenutnih pričakovanjih glede prihodnjih dogodkov. Če se osnovne predpostavke izkažejo za netočne ali se uresničijo znana ali neznana tveganja ali negotovosti, se lahko dejanski rezultati bistveno razlikujejo od pričakovanj in napovedi družbe Kenvue. Tveganja in negotovosti med drugim vključujejo: izpolnitev običajnih zaključnih pogojev v zvezi z IPO, tveganja kapitalskega trga ter vpliv splošnih gospodarskih razmer ali razmer v panogi. Za nadaljnji seznam in opise tveganj, negotovosti in drugih dejavnikov, ki vplivajo na poslovanje družbe Kenvue, si oglejte njene prijave Komisiji za vrednostne papirje in borzo. Vse izjave o prihodnosti v tem sporočilu za javnost se nanašajo samo na datum tega sporočila za javnost. Družba Kenvue se ne zavezuje, da bo zaradi novih informacij ali prihodnjih dogodkov ali razvoja posodobila katero koli izjavo o prihodnosti.

Veljavna verzija sporocila je izvirno besedilo, ki je napisano v izvirnem jeziku. Prevodi so na voljo le v pomoc in jih je potrebno primerjati z izvirnikom, ki je edina verzija besedila, ki ima lahko pravne posledice.

Na voljo so fotografije/večpredstavnostno gradivo: https://www.businesswire.com/news/home/53393794/en

Kontaktni podatki

Odnosi z vlagatelji:
Tina Romani

Kenvue_IR@kenvue.com

Odnosi z mediji:
Melissa Witt

media@kenvue.com

Vir: Kenvue Inc.