O-STA

Serija Fear the Walking Dead obljublja epski zaključek

Pripravite se na epski zaključek priljubljene serije Fear the Walking Dead. Prvo polovico zadnje, 8. sezone serije, ki obljublja napeto, temačno in grozljivo dogajanje, ki pa bo hkrati tudi izjemno čustveno, bomo lahko od 15. maja dalje vsak ponedeljek spremljali na kanalu AMC.

Oboževalci serije se bodo najbolj razveselili vrnitve Madison (Kim Dickens), ki naj bi umrla že v 4. sezoni, ko se je žrtvovala, da so drugi lahko preživeli. Zadnja sezona serije se začne sedem let po tem, ko sta se Madison in Morgan (Lennie James) združila, da bi rešila Morganovo hči Mo iz krutih krempljev skupnosti PADRE in hkrati ponovno združila družine, ki jih je skupnost nasilno ločila. Njuna prizadevanja se žal niso izšla in osemletna Mo postane edina, ki še lahko vzbudi upanje in vero v boljši svet.

Madison, Morgan, Mo in ostali preživeli tako še vedno živijo pod tiransko vladavino skupnosti PADRE. Da bi jih lahko naša junaka osvobodila, pa se morata najprej soočiti z lastno preteklostjo in si oprostiti svoje napake. Videli bomo, da lahko tudi junaki izgubijo upanje, a ga s pomočjo ljudi, ki verjamejo vanje, tudi ponovno najdejo.

Kdo je oseba, ki stoji za PADRE?

Ideja o skupnosti PADRE je bila predstavljena že v sedmi sezoni, zdaj pa se bo končno razkrilo, kaj PADRE dejansko je. Ni "samo" otok z bujnim rastlinjem in posebno vrsto zombijev, ožganih od sonca in prekritih z morskimi usedlinami, ampak je veliko več. Je posebna filozofija, ki je ustvarila tam živečo skupnost. Izvedeli bomo, kdo je oseba, ki je PADRE ustvarila.

Zadnja sezona Fear The Walking Dead je zgodba o upanju, žrtvovanju, odrešitvi in neustavljivi moči ljubezni. Ne zamudite je!

###

AMC AMC je dom nekaterih najbolj priljubljenih in priznanih televizijskih programov. Kanal, ki je bil ustanovljen iz ljubezni do velikega ustvarjanja in neverjetnih zgodb, ponuja odmevne filme in vrhunske izvirne serije. Ustvaril je nekaj izjemnih dramskih serij, ki so bile med najbolj nagrajenimi v zadnjem desetletju - med njimi sta seriji "Mad Men" in "Breaking Bad". AMC je dobitnik kar 45ih "prime time" nagrad Emmy, zbral pa je že več kot 290 nominacij za nagrado Emmy. AMC je bilo prvo kabelsko omrežje, ki je leta 2008 prejelo nagrado Emmy za izjemno dramsko serijo "Mad Men". AMCjeve izvirne serije so z Zlatim globusom nagrajena "Better Call Saul" ter serije "Fear the Walking Dead", "NOS4A2" in "The Terror".