O-STA

Panvita prejemnica posebne zahvale za širjenje kulture družini prijaznega podjetja

Murska Sobota, 16. maj 2023 - Skupina Panvita je 15. maja 2023, na mednarodni dan družine, prejela posebno zahvalo za širjenje kulture družini prijaznega podjetja v Sloveniji. Skupina Panvita je sicer že več kot 10 let imetnica certifikata Družini prijazno podjetje.

Inštitut Ekvilib, ki podeljuje certifikat Družini prijazno podjetje, je včeraj na slavnostni podelitvi certifikatov in posebnih priznanj podelil posebno zahvalo Panviti za širjenje kulture družini prijaznega podjetja v Sloveniji. Inštitut Ekvilib je sicer pred več kot desetimi leti prepoznal Skupino Panvita, kot družini prijazno podjetje.

"Visoke standarde, ki jim sledimo pri zagotavljanju kakovosti in svežine naših izdelkov, upoštevamo tudi pri skrbi za naše zaposlene," pojasnjuje Peter Polanič, direktor Skupine Panvita. "Skupino Panvita sestavlja čez 700 zaposlenih. Prav vsak posameznik je hkrati ključ za naš uspeh danes in zagotovilo za našo prihodnost. Posebna zahvala, ki smo jo prejeli iz strani Inštituta Ekvilib, izkazuje prepoznanje naše predanosti in dodatno potrjuje našo vizijo - delamo z ljudmi in za ljudi. Skupaj smo zgradili kulturo podjetja, kjer lahko naši zaposleni uspevajo tako osebno kot poklicno. Zahvaljujemo se zaposlenim Skupine Panvita in ostajamo zavezani k zagotavljanju podpornega, vključujočega delovnega okolja," še dodaja.