O-STA

V Cineplexx kina prihaja NORA SREDA!

Hitri in drzni X_Cineplexx
Mala morska deklica_Cineplexx
Moj fotr_Cineplexx
Nora sreda_Cineplexx_31052023

V Cineplexx kina prihaja NORA SREDA!

V vseh Cineplexx kinih bo samo v sredo, 31. maja cena kino vstopnic le 2,90 evra. Obiskovalce čaka pestra izbira aktualnih filmov: Hitri in drzni X, Mala morska deklica, Moj fotr, Varuhi galaksije: 3. dejanje in Brata Super Mario film. Ob 1. rojstnem dnevu ljubljanskega Cineplexxa pripravljajo v sredo tudi veliko praznovanje s kolesom sreče in maskotami.

Najnovejše filmske uspešnice po noro nizki ceni. Brez doplačil.

Na sedmih lokacijah po Sloveniji bodo ljubitelje filma na velikem platnu navduševali aktualni filmski naslovi, ki si jih bo mogoče ogledati po NORI CENI, 2, 90 evra, le v sredo, 31. maja. Enotna akcijska cena kino vstopnic 2, 90 evra (brez doplačil) velja za vse filme; tudi za filme v 3D, daljše od 120 in 150 minut ter za VIP in VIP DELUXE sedeže. Kina bodo svoja vrata v sredo odprla že ob 13. uri. Vstopnice za sredine projekcije so že v prodaji preko spleta na www.cineplexx.si, mobilne aplikacije Cineplexx SI ali na blagajni Cineplexx kinematografov Ljubljana Rudnik, Celje, Maribor, Kranj, Koper, Murska Sobota in Novo mesto. Rezervacije vstopnic tokrat niso možne.

Pester aktualni filmski program.

Ljubitelji filmov in kina bodo v vseh Cineplexx kinih po Sloveniji izbirali med filmi za vse okuse. Pestra ponudba bo navdušila ljubitelje akcije, komedije, filmov s superheroji ter romantične komedije, kot tudi družine z najmlajšimi otroki. Navdušenci ene najbolj znanih in priljubljenih svetovnih franšiz v kinematografiji, Hitri in drzni, ne zamudite najbolj vroče akcije te pomladi, HITRI IN DRZNI X. Ljubitelje Disneyjevih klasik čaka na velikem platnu igrana različica zgodbe o morski deklici, ki se zaradi ljubezni odloči zapustiti svoj pravljični podvodni svet. Ariela in njena pot v zgornji svet v filmu MALA MORSKA DEKLICA. Tu je še Marvelov spektakel kozmičnih razsežnosti, VARUHI GALAKSIJE: 3. DEJANJE. Vse željne smeha, čaka komedija MOJ FOTR, v kateri najaktualnejši ameriški komedijant Sebastian Maniscalco združi moči z legendarnim ameriškim igralcem Robertom De Nirom. Ljubitelji romantične komedije pa lahko izbirate med filmoma KO LJUBEZEN SPET POTRKA in KLUB ZADOVOLJNIH ŽENSK: NASLEDNJE POGLAVJE. Najmlajše čakajo animirane sinhronizirane uspešnice BRATA SUPER MARIO FILM, V 80 DNEH OKOLI SVETA ter UPS 2! PUSTOLOVŠČINA SE NADALJUJE.

Velika zabava v Cineplexxu Ljubljana Rudnik.

Mineva leto dni od odprtja najsodobnejšega multipleks kina Cineplexx na ljubljanskem Rudniku. Obiskovalci so v preteklem letu dokazali, da so pogrešali sodoben kino v prestolnici in da so željni vrhunske kino izkušnje in pestrega nabora vsebin, kar potrjuje tudi odličen obisk. Ob 1. rojstnem dnevu ljubljanskega Cineplexxa že cel mesec maj potekajo rojstnodnevne aktivnosti ter velika nagradna igra na spletu. Vrhunec pa se bo zgodil v sredo, 31. maja z velikim praznovanjem. Za obiskovalce pripravljajo zabavo s kolesom sreče, ko bodo podelili kar 500 nagrad, torto velikanko, otroci se bodo razveselili otroškega kotička s poslikavami obraza in zabave z maskotami.

WWW.CINEPLEXX.SI CINEPLEX. NAS SVET KINA. OD LETA 1967.