O-STA

Rotary klub Ljubljana letos podelil dve štipendiji v skupni višini 12.000 EUR

Rotary klub Ljubljana že več kot 30 let uspešno podeljuje štipendije mladim talentom za njihove izjemne dosežke na študijskem področju. Na že 33. Velikem rotarijskem plesu so ponovno zbirali sredstva in nedavno razveselili dva izjemna mlada talenta s štipendijami v skupni vrednosti 12.000 EUR.

Rotary klub Ljubljana je v svoji dolgoletni tradiciji podeljevanja štipendij postavil trdne temelje pri podpori nadobudnim mladim talentom v Sloveniji. Ključni dogodek, na katerem klub zbira sredstva za štipendije, je Veliki rotarijski ples, ki se odvija vsako leto. Slednji je tudi letos združil glasbo, ples in dobrodelnost ter omogočil zbiranje sredstev v skupni vrednosti 12.000 EUR, ki so bila namenjena dvema perspektivnima študentoma v obliki štipendij.

Člani Rotary kluba Ljubljana so ponosni na svojo tradicijo podeljevanja štipendij mladim talentom in verjamejo, da je podpora izobraževanju ključna za oblikovanje boljše prihodnosti: "Cilj Rotary organizacije je pomagati v vsakdanjem življenju. Skladno s tem ciljem se trudimo, da bi nadarjenim in perspektivnim dijakom in študentom odprli vrata do lepše prihodnosti," so povedali. Vsako leto izberejo izjemno talentirane študente, ki prejmejo štipendije za nadaljevanje študija na priznanih ustanovah ter za razvoj njihovih strokovnih znanj.