O-STA

Prospective pridobil 6 milijonov dolarjev zagonskih sredstev za dostop, analizo in vizualizacijo velikih zbirk podatkov v realnem času

NEW YORK--(BUSINESS WIRE)-- Podjetje Prospective, orodje za interaktivno analitiko in vizualizacijo podatkov za velike in pretočne podatkovne nize, je danes sporočilo, da je zbralo 6 milijonov dolarjev. Rundo za zbiranje začetnega kapitala je vodilo podjetje Point72 Ventures, sodelovali pa so tudi Silicon Badia, Irregular Expressions, Essence Ventures, Giant Machines in REFASHIOND Ventures.

Tradicionalno so imele organizacije težave z učinkovitim dostopom in analizo podatkov, ki so potrebni za njihove primere uporabe, zaradi omejitev glede lahko dostopne procesne moči in težav pri objavljanju vpogledov. Ker se je Prospectiv zavedal te boleče točke, je izdelal interaktivno orodje, ki omogoča nemoten dostop do podatkov, njihovo analizo in skupno rabo. Z orodjem Prospective uporabniki pridobijo intuitiven in učinkovit dostop do velikih in pretočnih zbirk podatkov, kar jim omogoča, da v realnem času neposredno prek uporabniku prijaznega vmesnika spletnega brskalnika pridobijo dragocene vpoglede.

Prospective je prilagojen za opravljanje nalog, ki zahtevajo visoko zmogljivost, natančnost in razdrobljenost. S poenostavitvijo postopkov pridobivanja podatkov in operacionalizacije Prospective omogoča izdelovalcem, potrošnikom in analitikom, da pridobijo uporabne vpoglede, ki so bili prej nedostopni. Z razvojem velikih jezikovnih modelov (LLM) se vrzel med rezultati modelov in človeškim razumevanjem povečuje. Prospective pomaga premostiti to vrzel, saj strankam omogoča pridobivanje in posredovanje vpogledov na intuitiven način.

Podjetje Prospective sta ustanovila Andrew Stein in Eric Schmalzbauer in je podjetniška različica priljubljenega odprtokodnega podatkovnega in analitičnega projekta Perspective. Vzporedno z objavo kroga začetnega financiranja Prospective uvaja tudi zasebno različico beta za omejeno število podjetij. Zainteresirane ekipe se lahko vpišejo na čakalni seznam na spletni strani https://prospective.co/.

"Dostopanje, analiziranje, vizualizacija in deljenje podatkov je preveč zapleteno, dolgotrajno in drago tako v tehnologiji kot v poslu - tako znotraj organizacije kot tudi z zunanjimi partnerji in strankami," pravi Eric Schmalzbauer, izvršni direktor in soustanovitelj podjetja Prospective. "Razvoj v smeri dostopa do podatkov v realnem času za ohranjanje strank, opazovanje ali analizo transakcij je izziv za vse vrste ekip in podjetij."

"Vidimo vznemirljivo novo področje, ki zapolnjuje vse večjo vrzel med podatkovnim skladom podjetja in orodji za vizualizacijo, ki odpirajo vrednost in vpogled. Podjetja ustvarjajo vse več podatkov, vključno s pretočnimi in v realnem času, vendar netehnični uporabniki in podatkovni znanstveniki pogosto nimajo orodij za izkoriščanje teh podatkov," je povedal Noah Carr, partner v družbi Point72 Ventures. "Verjamemo, da ima ekipa, ki stoji za Prospective, bogate izkušnje na področju podatkov in infrastrukture, in vidimo priložnost za nadgradnjo uspeha močne odprtokodne skupnosti Perspective."

O Prospective:
Prospective poskuša odpraviti trenja med podatki in odločitvami. Izdelovalcem, potrošnikom in analitikom velikih in pretočnih podatkovnih zbirk omogočamo, da pridobijo in uporabijo vpoglede, ne da bi jim bilo treba razumeti njihovo kompleksnost. Prospective omogoča radovednežem, da podatke spremenijo v slikovne pike, ne glede na to, kje podatki živijo.

Veljavna verzija sporocila je izvirno besedilo, ki je napisano v izvirnem jeziku. Prevodi so na voljo le v pomoc in jih je potrebno primerjati z izvirnikom, ki je edina verzija besedila, ki ima lahko pravne posledice.

Kontaktni podatki

Tisk:
Prospective

Eric Schmalzbauer
hello@prospective.co

Vir: Prospective