O-STA

BARBIE manija v kinih Cineplexx

Ljubljana, 21. julij 2023 - Najbolj popularna lutka na svetu, Barbie, ki so jo prvič predstavili v New Yorku marca 1959, je končno dobila svoj film. Te dni je kino gledalce po svetu in v Sloveniji prevzela Barbie evforija in tudi v kinih Cineplexx med obiskovalci prevladujejo roza odtenki. Režiserka, Greta Gerwig je z izjemno igralsko zasedbo ustvarila trenutno najbolj zaželen film tega poletja, Barbie. Na velikem platnu Margot Robbie oživi kot slavna figurica Barbie, mišičasti Ryan Gosling pa njen Ken.

Barbie film je na otvoritvenem sredinem večeru napolnil kar 29 dvoran v kinih Cineplexx po Sloveniji, od tega kar 8 v Ljubljani. Obiskovalke ljubljanskega Ladies night dogodka so se razveselile foto kotička z roza baloni in roza vespo. Roza obarvane fotografije so nemudoma zasule socialna omrežja. Med prvimi so si film ogledale mnoge slovenke Barbike, nekatere tudi v družbi svojih Kenov.

Najbolj roza film tega poletja so si ogledali tudi Indira Ekić in Matic Kolenc ter Katarina Benček in Mark Pavlović. Na roza preprogi v ljubljanskem Cineplexxu so v roza odtenkih zablestele tudi znane Slovenke: pevki Alja Omladič - Alya in Špela Grošelj, spletna vplivnica Lucija Vrankar v družbi Alenke Urbanija, Petra Košir v družbi igralke in moderatorke Vesne Ponorac. Opazili smo tudi, Ivano Zotel Benko, Anjo Rijavec, Petro Parovel, televizijski voditeljici Ano Raščan ter Danico Lovenjak, TikTokerko Riyo Damyanti ter igralko in pevko Alyo Elouisso. Za dobro vzdušje v dvorani je poskrbela moderatorka Radia Antena, Kaja Kovačič.

Na Barbie zabavi pred filmom sta za pogostitev poskrbela osvežilni HUGO iz Radgonskih Goric ter sladki roza poljubčki iz Slaščičarne LOLITA. Obiskovalke so se razveselile kozmetičnih darilc Glov Slovenija ter kozmetike Essence. Na roza preprogi so svoj kotiček imele tudi prave Barbike in Keni v Barbie deželi z Barbie Sanjsko hišo z bazenom, avtodomom in električnimi vozili. Barbie razstavo je pripravil E.Leclerc.

Fotografije:

Foto: Mediaspeed; Brezplačne fotografije za objavo v vašem mediju si lahko prenesete na spodnji povezavi. Fotografije so namenjene izključno za poročanje o dogodku, ki je potekal v kinematografih Cineplexx. Uporaba le teh v kakršne druge namene je strogo prepovedana.

WeTransfer fotografij iz dogodka: https://we.tl/t-sZWEYcv6pX

Mediaspeed: TUKAJ

FB Cineplexx Slovenija - galerija: TUKAJ

Za vse dodatne informacije se obrnite na:

Andreja Purger | Event & Publicity Manager CINEPLEXX SLOVENIJA

GSM: +386 (0)70 395 022 | mail: andreja.purger@cineplexx.si

WWW.CINEPLEXX.SI CINEPLEX. NAS SVET KINA. OD LETA 1967.
WWW.CINEPLEXX.SI CINEPLEX, NAS SVET KINA. OD LETA 1967.