O-STA

Bogate nagrade v trgovini Huawei AppGallery

V trgovini z mobilnimi aplikacijami Huawei AppGallery poteka festival iger Game Fest 2023 s skrbno pripravljeno ponudbo kuponov in ugodnosti za izboljšanje igralne izkušnje.

Skrbniki tretje največje trgovine z aplikacijami so se povezali z razvijalci priljubljenih iger, kot so Lord Mobile, Summoners War, World of Tanks Blitz ali The Walking Dead Survivors, da bi skupaj oblikovali kopico radodarnih ponudb, vključno s kuponi z do 100-odstotnimi popusti. Poleg tega so partnerji pripravili posebne pakete za igralce njihovih iger. Dogodek bo dosegel vrhunec konec avgusta na sejmu Gamescom 2023, ko bodo igralci in razvijalci zasedli razstavni prostor AppGallery.

AppGallery Game Fest 2023 bo od samega začetka igralcem iz vsega sveta nudil veliko zabavnih trenutkov, polnih ponudb in dogodkov. V tem času boste imeli možnost z vsakim nakupom izboljšati igralno izkušnjo in odkrivati nove igre iz različnih žanrov.

Najboljše pri tem je, da lahko uporabniki trgovino AppGallery prenesejo na vsak pametni telefon s sistemom Android, ne zgolj na naprave znamke Huawei, ter užijejo vse njene prednosti in nagrade. Za namestitev je treba le slediti trem preprostim korakom.

1. Prenesite in namesite aplikacijo AppGallery s spletnega mesta.

1. Namestite aplikacijo HMS Core.

1. Ustvarite račun Huawei (Huawei ID).

Ekskluzivni popusti na festivalu Game Fest 2023

Trgovina AppGallery poseben poudarek namenja pokrivanju potreb igralcev mobilnih iger s tem, da omogoča optimalno izkoristiti sredstva namenjena napredku v določenih igrah. Festival Game Fest 2023 to še nadgrajuje, tako da vsem ponuja kupone s popusti po načelu, "kdor prej pride, prej melje." Popusti so lahko tudi 100-odstotni oziroma so vrednostno omejeni na 5 evrov ob porabljenih 20 evrih.

Poleg kod, s katerimi uveljavljate popuste, so v trgovini AppGallery med trajanjem festivala na voljo dodatne ponudbe za priljubljene igre, kot so Viking Rising, Land of Empires, Doomsday in druge. Zanje so vam na voljo do 30-odstotni popusti za nakupovanje v aplikacijah. Ker gre za izredno priljubljene igre, ki jih igra veliko ljudi, so partnerstva trgovine AppGallery z razvijalci toliko bolj pomembna, saj igralci za svoj denar dobijo več kot v drugih trgovinah z mobilnimi aplikacijami.

Sejem Gamescom 2023

Trgovina AppGallery bo v okviru festivala Game Fast 2023 raziskovala načine, kako bi igralcem najbolj učinkovito predstavila nove igre. Temu bo nato sledila predstavitev na sejmu Gamescom 2023, kjer bodo tam prisotni razvijalci odgovarjali na vaša vprašanja in vam približali ustvarjalni proces ter skrivnosti najljubših iger. Preko video povezav boste lahko spoznali prihajajočo igro Dragonheir: Silent Gods in preizkušali svoje spretnosti. Predstavljeni bodo tudi drugi priljubljeni naslovi, kot so Primitive Era, Life Makeover in drugi.

Pripravite se tudi na neverjetne kostume, saj bodo na razstavnem prostoru trgovine AppGallery potekala različna tekmovanja. Če ste umetniško nadarjeni, potem lahko predstavite svoja osupljiva dela. To bo obenem tudi odlična priložnost za vse obiskovalce, da se potopijo v svetove različnih mobilnih iger.

Zakaj trgovina AppGallery?

Kot vodilna platforma za distribucijo mobilnih aplikacij želi trgovina AppGallery zadovoljiti vaše potrebe po mobilnih igrah ter vam z edinstvenimi in pametnimi izkušnjami ponuditi najbolj iskane. Razdelek z igrami je prilagojen množici različnih naslovov in iskanju med njimi. Iščete lahko med priporočenimi novimi igrami, najboljšimi igrami v tekočem mesecu ter med novimi in klasičnimi igrami raznovrstnih žanrov, kot so igre igranja vlog, športne, strateške in igre streljanj, da najdete sebi najbolj primerno.

Ker svet iger postaja vse bolj napreden in odprt, sta varnost in zaščita še vedno na prvem mestu. Trgovina AppGallery je zaradi tega vzpostavila strog postopek za pregledovanje, spremljanje, certificiranje in preverjanje aplikacij, ki gostujejo na njej. Ta štirislojni sistem odstranjuje nezaupanja vredne aplikacije in zagotavlja varnost za vse uporabnike. Obenem vam je na voljo tudi možnost starševskega nadzora, ki pomaga zagotoviti, da so otroci med učenjem in igranjem različnih aplikacij varni. Tudi pregledna politika zasebnosti vam omogoča nadzor nad podatki in zagotavlja, da so starši povsod zadovoljni, hkrati pa mladim igralcem omogoča, da se igrajo po svojih najboljših močeh.

Na nedavni podelitvi nagrad Mobile Games Awards 2023 je AppGallery osvojila nagrado za najboljšo alternativno trgovino z aplikacijami, kar dokazuje njeno zavezanost k zagotavljanju široke palete igralnih aplikacij različnih žanrov.

Oglejte si napovednik in se pripravite na vrhunsko igralno ekstravaganco na festivalu Game Fest 2023. Z ekskluzivnimi popusti v trgovini AppGallery za vse nakupe iger in dodatnimi ponudbami za priljubljene naslove bodite pred tekmeci. Pridružite se uradni skupini Discord in bodite obveščeni o najnovejših novicah, promocijah in posebnih ponudbah ter tako poskrbite, da ne zamudite vznemirljivih priložnosti. Obiščite tudi sejem Gamescom 2023 in na stojnici AppGallery uživajte ob razburljivi razstavi iger, ekskluzivnih predogledih, turnirjih in drugih razburljivih dogodkih. Za več obiščite spletno stran festivala Game Fest 2023.

Zvrhan koš novosti

Huawei je pred kratkim na slovenskem trgu predstavil vodilni pametni telefon Huawei P60 Pro, čudovita pametna telefona Huawei nova 11 Pro in Huawei nova 11i, izredni prepogljivi pametni telefon Huawei Mate X3, pametne ure serije Huawei Watch 4 in izredno Huawei Watch Ultimate.

Za več informacij obiščite spletno stran: https://consumer.huawei.com/si/