O-STA

To so razlogi, zakaj je AppGallery vrhunska trgovina za ljubitelje mobilnih iger

Poletje je že v polnem razmahu, toda misli ljubiteljev iger so že usmerjene na konec avgusta, ko se bo zgodil igričarski dogodek Gamescom 2023. Da bo čakanje lažje, je z vsakoletnim festivalom iger Game Fest 2023 poskrbela trgovina Huawei AppGallery-

Festival Game Fest 2023 do konca avgusta nudi ekskluzivne popuste in možnost sodelovanja s popularnimi razvijalci mobilnih iger, s čimer je sodelujočim na voljo pravi maraton atraktivnih ponudb. Najboljše pa je, da sodelovanje ni vezano na pametne telefone Huawei, kot je na primer pred kratkim predstavljeni vrhunski Huawei P60 Pro,. Trgovino AppGallery namreč lahko namestite praktično na vsak pametni telefon z operacijskim sistemom Android ali iOS. V tem grmu tiči razlog, zakaj je najboljša platforma za distribucijo in praktično ustvarjena za ljubitelje mobilnih iger.

Odkrijte in prenesite najbolj priljubljene igre

Kot vodilna platforma za distribucijo mobilnih aplikacij želi trgovina AppGallery zadovoljiti vaše potrebe po mobilnih igrah ter vam z edinstvenimi in pametnimi izkušnjami ponuditi najbolj iskane. Razdelek z igrami je prilagojen množici različnih naslovov in iskanju med njimi. Iščete lahko med priporočenimi novimi igrami, najboljšimi igrami v tekočem mesecu ter med novimi in klasičnimi igrami raznovrstnih žanrov, kot so igre igranja vlog, športne, strateške in igre streljanj, da najdete sebi najbolj primerno. Poleg tega boste v trgovini AppGallery našli trenutno najbolj priljubljene igre, kot so PUBG Mobile, Garena Free Fire ali Mobile Legends: Bang Bang.

Festival Game Fest 2023 to samo še nadgrajuje, tako da vsem ponuja kupone s popusti za igre, kot so Summoners War, World of Tanks Blitz, Dawnland in Lords Mobile po načelu, "kdor prej pride, prej melje." Popusti so lahko tudi 100-odstotni oziroma so vrednostno omejeni na 5 evrov ob porabljenih 20 evrih.

Igrajte in se potegujte za vredne nagrade

Igralci ničesar nimajo raje, kot da v igri dosežejo zastavljeni cilj in posledično izboljšajo svoj položaj, pridobijo nova orožja ali pa so kako drugače nagrajeni. Da bi poustvarili to zadovoljujočo univerzalno izkušnjo, trgovina AppGallery uvaja sistem točkovanja. Točke zbirate že s prijavo, prenosi iger, z nakupi v aplikacijah in med uživanjem v najljubši igri. Ko jih zberete dovolj, jih lahko zamenjate za popuste ali za stvari, ki vam bodo pomagale izboljšati položaj v igri ter obenem sodelujete na lestvicah, pri izzivih in nagradnih igrah.

Igralna izkušnja, osredotočena na skupnost

Igričarji veste, da ni lepšega, kot biti del širše skupnosti, s katero delite strast do mobilnih iger. Igričarska skupnost, ki se je oblikovala okoli trgovine AppGallery, odpira vrata vsem uporabnikom in pozdravlja vse igralce, ne glede na to, kaj in kje igrajo. V središču vsega je kanal na priljubljeni komunikacijski storitvi Discord podjetja AppGallery, ki ga sestavljajo enako misleči igralci in uporabniki, ki ponujajo nasvete, namige in informacije o najnovejših izdajah iger. Če se želite povezati z rastočo skupnostjo AppGallery, se še danes pridružite skupnosti AppGallery Discord in sodelujte v vseh najnovejših posodobitvah in razpravah!

Zagotovljeno varnejše igranje

Ker svet iger postaja vse bolj napreden in odprt, sta varnost in zaščita še vedno na prvem mestu. Trgovina AppGallery je zaradi tega vzpostavila strog postopek za pregledovanje, spremljanje, certificiranje in preverjanje aplikacij, ki gostujejo na njej. Ta štirislojni sistem odstranjuje nezaupanja vredne aplikacije in zagotavlja varnost za vse uporabnike. Obenem vam je na voljo tudi možnost starševskega nadzora, ki pomaga zagotoviti, da so otroci med učenjem bodisi igranjem iger in uporabi aplikacij varni. Tudi pregledna politika zasebnosti vam omogoča nadzor nad podatki in zagotavlja, da so starši povsod zadovoljni, hkrati pa mladim igralcem omogoča, da se igrajo po svojih najboljših močeh.

Ste pripravljeni, da svojo izkušnjo mobilnega igranja spremenite in nadgradite? Še nikoli ni bilo boljšega časa, da se pridružite AppGallery, saj festival Game Fest traja do konca avgusta! Za več informacij o najnovejših promocijah in dogodkih obiščite spletno stran AppGallery Game Fest 2023.

Zvrhan koš novosti

Huawei je pred kratkim na slovenskem trgu predstavil vodilni pametni telefon Huawei P60 Pro, čudovita pametna telefona Huawei nova 11 Pro in Huawei nova 11i, izredni prepogljivi pametni telefon Huawei Mate X3, pametne ure serije Huawei Watch 4 in izredno Huawei Watch Ultimate.

Za več informacij obiščite spletno stran: https://consumer.huawei.com/si/