O-STA

Ultimativni Huawei paket pametnih naprav za vaše najljubše aktivnosti na prostem

Naj se sliši še tako kontradiktorno - tehnološko napredne pametne naprave vam lahko polepšajo bivanje v naravi. Tehnologija lahko neopazno dopolni in izboljša naše dogodivščine, druženja in treninge ali pa odpre nove perspektive in nam da navdih za nove načine kreativnega izražanja. Ta orodja in aplikacije popestrijo naše preživljanje časa zunaj in nam omogočajo, da preverimo svoje znanje ali ga delimo z izbranim krogom prijateljev in sledilcev na družbenih omrežjih.

Medtem, ko nam vsakdan polepšajo topli in dolgi dnevi, se zatekamo k preživljanju časa na prostem, bodisi v športnih ali sproščujočih aktivnostih. Za mnoge izmed nas je pohodništvo, tek, kolesarjenje ali preživljanje časa s prijatelji v naravi najljubši način za pobeg iz mreže vseprisotnega stresa in urbanizacije, ki ju prinaša sodobno mestno življenje.

Motivirani s prizori polnih mestnih parkov, pa tudi s tradicijo urbanih spomladanskih in poletnih zabav z žarom ter druženja, ki jih običajno preživljamo z najdražjimi v naravi, prinašamo ultimativni seznam najnovejših, tehnološko impresivnih pripomočkov, ki so dobra popestritev vseh tovrstnih druženj. Poleg urbanih okolij bodo ti Huawei pripomočki postali vaš najboljši spremljevalec in pomočnik pri aktivnostih na prostem:

Zmagovalna kombinacija ure in telefona

Če združite novi telefon Huawei nova 11 Pro s pametno uro, kot je Huawei Watch 4 Pro, vam ni več treba iskati drugih, da bi posneli vašo fotografijo. Samo postavite novo 11 Pro na stojalo, pritisnite sprožilec na uri in posnemite nepozabno fotografijo z odlično možnostjo daljinskega zaklopa. Toda to je le majhen uvod v fantastične specifikacije te izredne ure. Watch 4 Pro ima nadgrajeno tehnologijo spremljanja srčnega utripa Huawei TruSeen, ki zagotavlja natančno dinamično spremljanje srčnega utripa in ravni kisika v krvi in satelitski sprejemnik z najnatančnejšo tehnologijo pozicioniranja, ki je izjemno uporabna pri zadrževanju na težko dostopnih mestih. Še več, pametna ura podpira celoten nabor funkcij spremljanja zdravja, vključno z obvestili o nenormalno visokem srčnem utripu in snemanjem elektrokardiograma (EKG). Watch 4 Pro ima vgrajen barometer in podpira funkcijo kompasa, da uporabnike varuje na prostem. Omogoča tudi predvajanje glasbe prek zvočnikov ali slušalk in ima veliko prostora za shranjevanje, ki lahko sprejme do 500 skladb.

Slušalke za nadgrajeno izkušnjo

Kot nepogrešljiv pripomoček za vsakega ljubitelja glasbe in fizičnih aktivnosti v vseh oblikah in na vseh lokacijah FreeBuds 5i uporabnike razveseljuje že od svoje premiere. Ne glede na majhne dimenzije, slušalke prinašajo vodilno avdio tehnologijo, ki navduši z zvokom. Vsebujejo Huawei AI aktivno tehnologijo za odpravljanje šumov, ki blokira zunanje zvoke in uporabniku zagotavlja zvok visoke ločljivosti. Zelo praktični in kompaktni so zvesti spremljevalci v naravi, na tekaških poteh ali kolesarjenju, medtem ko v tišjem okolju poskrbijo, da so vsi poznonočni filmi ali najljubši zvočni posnetki na voljo samo vašim ušesom. Poleg čudovitega dizajna, etui ohranja slušalke napolnjene in uporabnikom omogoča predvajanje glasbe do 28 ur. Odprite ga za polnjenje, da seznanite slušalke z bližnjim telefonom, tablico ali računalnikom prek funkcije samodejnega seznanjanja. Poleg tega jih povežite z dvema napravama hkrati in delite svojo najljubšo pesem.

Zvrhan koš novosti

Poleg pametnega telefona Huawei P60 Pro je Huawei pred kratkim na naš trg poslal čudoviti pametni telefon Huawei nova 11 Pro, izredni prepogljivi pametni telefon Huawei Mate X3, pametne ure serije Huawei Watch 4 in izredno Huawei Watch Ultimate.

Za več informacij obiščite spletno stran: https://consumer.huawei.com/si/