O-STA

Naročniki televizije Telekoma Slovenije lahko kapetana Luko Dončića in slovensko košarkarsko reprezentanco spremljajo na Šport TV

Slovenska košarkarska reprezentanca z Luko Dončićem na čelu bo na svetovnem prvenstvu, ki ga gostijo Japonska, Indonezija in Filipini, prvo tekmo igrala v soboto, 26. avgusta, proti Venezueli. V prvem delu prvenstva bo vsaka reprezentanca v skupini odigrala tri tekme, nasprotniki slovenskih košarkarjev pa bodo še Gruzija in Zelenortski otoki. Naročniki televizije Telekoma Slovenije si bodo lahko vse slovenske tekme ogledali na programu Šport TV 1.

Po slovenskem času bodo tekme na sporedu:

· Sobota, 26. avgust: Slovenija - Venezuela, 13:30

· Ponedeljek, 28. avgust: Gruzija - Slovenija, 13:30

· Sreda, 30. avgust: Slovenija - Zelenortski otoki, 13:30

Naročnikom televizije Telekoma Slovenije je na voljo ogled nazaj, tekme pa so prek spleta (NEO.io) in mobilne aplikacije NEO na voljo tudi navijačem, ki v tem času dopustujejo na območju Evropske unije.

Šport TV 1 je na voljo v programskih shemah Mini, Standard in Mega HD, in sicer na programskem mestu 503.

Telekom Slovenije sodi med tradicionalne in največje podpornike slovenskega športa in športnikov. Je sponzor številnih športnih zvez, klubov ter profesionalnih in rekreativnih športnih dogodkov. Med drugim je podpornik slovenskih olimpijcev, smučarjev, kolesarjev, nogometašev, odbojkarjev, atletov, kajakašev, rokometašev, veslačev, podpira mnoge slovenske športne klube ter je sponzor kolesarske dirke Po Sloveniji, Maratona Franja, tekem v smučarskih skokih v Planici in številnih drugih dogodkov.