O-STA

Tokijska metropolitanska vlada odpira promocijsko točko "#Tokyo Tokyo BASE" na terminalu 3 mednarodnega letališča Haneda!

TOKIO--(BUSINESS WIRE)-- Tokijska metropolitanska vlada je 9. avgusta 2023 odprla promocijsko točko "#Tokyo Tokyo BASE" na terminalu 3 mednarodnega letališča Haneda, tokijskem in japonskem oknu v svet.
Da bi japonskim in tujim obiskovalcem predstavili privlačnost Tokia, kjer že od obdobja Edo sobivata tradicija in vrhunska kultura, bomo na "#Tokyo Tokyo BASE" prodajali "Tokyo Omiyage" (tokijske spominke), ki jih je skupaj z zasebnimi podjetji razvila tokijska metropolitanska vlada, na primer tradicionalne izdelke domače obrti ter pisarniški material in živila. Poleg prodaje spominkov bodo v trgovini potekala tudi praktična doživetja japonske kulture in delavnice, ki bodo širile privlačnost Tokia.

Hello Kitty in Hakken promovirata "Tokyo Omiyage" (tokijske spominke)!

Svetovno znani like podjetja Sanrio Hello Kitty in cosplayer Hakken, ki je ambasador tokijskega turizma, sta kot posebna gosta nastopila na otvoritveni slovesnosti v počastitev odprtja in na dogodku v trgovini, ki je poskrbel za pestro otvoritev.

Hakken je odprtje trgovine komentiral z besedami: "Veselim se, kaj vse bo na voljo". Po obisku trgovine in preizkušanju omikudži (trakov za vedeževanje) se mu je zdel všeč cipresni ventilator, ki mu ga je priporočil omikudži, in dejal, da ima "sproščujoč vonj".

Akiko Matsumoto, namestnica direktorja Urada za industrijske in delovne zadeve tokijske metropolitanske vlade, je v uvodnem govoru dejala: "S to trgovino želim, da izkusite različne čare Tokia".

Pregled trgovine

Naslov:


Letališče Haneda, Terminal 3, 4. nadstropje, EDO MARKET PLACE (2-6-5, Letališče Haneda, Ota-ku, Tokio)

Delovni čas:


8.00 - 21.00

Vsebina izvajanja:


  • Prodaja v "Tokyo Omiyage" (tokijski spominki). Za izdelke si oglejte uradno spletno stran.
    https://tokyotokyo.jp/article/omiyage/

  • Izvajanje japonskih kulturnih doživetij in delavnic

  • Demonstracije, kotiček za odnose z javnostmi itd., ki sporočajo "tokijsko sedanjost"

©'23 SANRIO CO., LTD. APPR.NO L642720

Na voljo so fotografije/večpredstavnostno gradivo: https://www.businesswire.com/news/home/53527558/en

Veljavna verzija sporocila je izvirno besedilo, ki je napisano v izvirnem jeziku. Prevodi so na voljo le v pomoc in jih je potrebno primerjati z izvirnikom, ki je edina verzija besedila, ki ima lahko pravne posledice.

Kontaktni podatki

Kontaktna oseba poročevalca v zvezi s to zgodbo
Shigeki Yamaguchi

Direktor za mestno prodajo, Oddelek za turizem, Urad za industrijske in delovne zadeve, Tokijska metropolitanska vlada
Shigeki_Yamaguchi@member.metro.tokyo.jp

Vir: Tokijska metropolitanska vlada