O-STA

Ignis Petroleum Group, Inc. izdal dopolnjeno poročilo o vrtini Sherburne Field

DALLAS, Teksas, ZDA - (BUSINESS WIRE) - 5. September 2006 - Skupina Ignis Petroleum Group, Inc. (OTCBB:IGPG), je danes objavila, da je njen partner in upravljavec Rodessa Operating Company, dosegla končno globino na vrtini Sherburne Field, z imenom Louisiana Land Central št. 1. Izvrtina meri 10,205 čevljev, oziroma 9,750 čevljev navpične globine. Ignis ima v vrtini 15% vložek pred odbitimi stroški delovanja.

"Ta vrtina, ki se nahaja v Point Coupee Parish v Louisiani, ima dve morebitni lokaciji s potencialom za črpanje plina. Sedaj moramo vrtino dokončati v taki meri da bo omogočeno večstopenjsko testiranje pretoka zemeljskega plina na obeh intervalih, s katerim bomo ugotovili potencialno količino načrpanega plina. Namen teh testov je ugotoviti ali je črpanje komercialno izvedljivo. Izgradnja črpalnih objektov in plinovodov bo izvršena na podlagi rezultatov teh testov. Dodatne informacije bomo sporočili, ko bodo testne dejavnost zaključene, kar se bo predvidoma zgodilo tekom naslednjega meseca," je povedal predsednik uprave Michael P. Piazza.

O Ignis Petroleum

Ignis Petroleum Group, Inc. je družba za proizvodnjo nafte in plina, s sedežem v Dallasu v zvezni državi Teksas, s poudarkom na raziskovanju, prevzemih in izkoriščanju rezerv surove nafte in zemeljskega plina v Združenih državah Amerike. Vodstvo družbe goji tesne povezave s strateškimi partnerji v panogi in tako oblikuje razvejan energetski portfelj. Osredotoča se na možnosti, ki izvirajo iz novih priložnosti za najem, novih tehnologij in novih informacij. Za dodatne informacije o podjetju obiščite www.ignispetro.com.

Varen pristan za napovedne izjave

Ta izjava vsebuje določene napovedi o prihodnosti, kot so opredeljene z zakonom Private Securities Litigation Reform Act iz leta 1995, in brez omejitev obsegajo, pričakovanja, mnenja, načrte in cilje glede možnih transakcij in naložb, ki so navedene v tem sporočilu za javnost. Med pomembnimi dejavniki, ki bi lahko povzročili, da se dejanski rezultati materialno razlikujejo od tistih, ki jih navajajo izjave o napovedih, so tveganja, povezana z raziskovanjem nafte in plina, potrebe po pridobitvi dodatnega financiranja, razpoložljivost potrebnega osebja in opreme za prihodnje raziskave in razvoj, nihanja v ceni plina in splošno stanje gospodarstva.

KONTAKT:

Ignis Petroleum Group, Inc., Dallas

Patty Dickerson,

214-459-3193 866-67-IGNIS (866-674-4647)

pd@ignispetroleum.com