O-STA

Zavarovalnica Starr Insurance obsoja grozodejstva proti Izraelu

NEW YORK--(BUSINESS WIRE)-- Maurice R. Greenberg, predsednik in glavni izvršni direktor zavarovalnice Starr Insurance, je v zvezi z nedavnim napadom na Izrael podal naslednjo izjavo:

"Zavarovalnica Starr Insurance nedvoumno obsoja brutalna grozodejstva, ki jih je Hamas v soboto, 7. oktobra 2023, zagrešil nad nedolžnimi Izraelci, ter še vedno trajajoče ujetništvo zajetih talcev.

"V naši več kot stoletni zgodovini globalnega upravljanja tveganj smo bili žal že prej priča brezobzirnemu nasilju, vendar le redko s takšnim neupoštevanjem svetosti človeškega življenja. Ob takšnem zlu moramo biti jasni. Dejanj Hamasa ne smemo zamenjevati z legitimnimi prizadevanji civiliziranih skupin za svobodo. Gre za zločin proti človeštvu.

"Starr podpira državo Izrael, ki izvaja svojo pravico in dolžnost, da zaščiti svoje državljane. Podpiramo tudi narode celotnega Bližnjega vzhoda, ki si prizadevajo za svobodo in priložnosti brez nasilja, nestrpnosti in nespoštovanja človekovega dostojanstva."

O zavarovalnici Starr Insurance

Starr Insurance (ali Starr) je tržno ime za delujoče zavarovalnice in družbe za pomoč na potovanjih ter podružnice družbe Starr International Company, Inc. in za investicijsko dejavnost družbe C. V. Starr & Co., Inc. in njenih podružnic. Starr je vodilna zavarovalna in naložbena organizacija, ki je prisotna na šestih celinah; prek svojih delujočih zavarovalnic ponuja premoženjska, nezgodna, nezgodna in zdravstvena zavarovanja ter vrsto posebnih kritij, vključno z letalskim, pomorskim, energetskim in presežnim nezgodnim zavarovanjem. Starrove hčerinske zavarovalnice s sedežem v ZDA, na Bermudih, Kitajskem, v Hongkongu, na Malti, v Singapurju, Švici in Združenem kraljestvu imajo vsaka oceno A.M. Best "A" (odlično). Starrova skupina zavarovateljev v okviru Lloyd's ima bonitetno oceno "A+" (Strong) pri agenciji Standard & Poor's.

Obiščite nas na www.starrcompanies.com ali nam sledite na omrežjih LinkedIn in Twitter.

Veljavna verzija sporocila je izvirno besedilo, ki je napisano v izvirnem jeziku. Prevodi so na voljo le v pomoc in jih je potrebno primerjati z izvirnikom, ki je edina verzija besedila, ki ima lahko pravne posledice.

Kontaktni podatki

Charlie Armstrong
Podpredsednik za trženje
charlie.armstrong@starrcompanies.com, 646.758.8308

Vir: Zavarovalnica Starr Insurance