O-STA

Dobrodelna aktivacija z Glovom in Meter Pizzo

Glovo in Meter Pizza - več kot 8 metrov dobrodelnosti!

Ljubljana, 25. oktober 2023 - Kaj imajo skupnega kitara, palica za golf in pizza? Dolžino, vsi merijo en meter. Pa ne pizza? Tudi, sedaj si je mogoče en meter dolgo pizzo naročiti v udobje svojega doma. Rojstnodnevna zabava, navijaško popoldne, službena zabava ali le lačni najstniki - ena Meter Pizza nahrani kar 6 lačnih. Glovo, večkategorijska platforma, ki ponuja dostop do najrazličnejših izdelkov, je najnovejše partnerstvo obeležil na prav poseben način in z dobrodelno noto. Pestri ponudbi dostave obrokov v aplikaciji Glovo se je pridružila Meter Pizza.

V ponudbi je zaenkrat moč najti 9 različnih pizz velikank - pizz, ki so dolge kar en meter. Nadevi so vse prej kot klasični, saj so sestavljeni iz prvovrstnih sestavin, ki zadovoljijo vsakega pravega gurmana. Zaenkrat so s svojo ponudbo prisotni le na Glovu, ki bo poskrbel za hitro dostavo po vsej Ljubljani.

"Vesela sem priložnosti za sodelovanje z Glovom in ZPM v dobrodelni aktivaciji. Občutek za sočloveka ima prihodnost samo, če se vsi trudimo biti eno. Ko sem prvič spoznala koncept projekta Meter Pizza, sem se odločila za realizacijo samo, ker gre za vrhunsko gurmansko druženje. Pomembno je, da jemo skupaj, saj se ob tem sprostimo, odložimo telefone in se preprosto družimo. Tako je "Meter Pizza - prva prava Pizza Romana" vesela, da je naš prvi korak prav humanitarni," je ob priložnosti povedala Anja Kovač, lastnica Meter Pizze.

Mejnik partnerstva so se odločili obarvati dobrodelno in s pomočjo ZPM Moste-Polje poskrbeli, da so 14 socialno ogroženim družinam polepšali dan ter jim pričarali edinstvene okuse Italije. V Glovu je ena izmed temeljnih vrednot nenehna podpora lokalnim skupnostim, v katerih delujejo, zato so navdušeni, da lahko sodelujejo pri tovrstnih projektih.

"S tem dogodkom smo mladim zagotovo polepšali dan in poskrbeli, da so vsaj za hip odmislili svoje skrbi. Seveda pa zbiranje hrane na žalost predstavlja velik problem, zato je vsaka takšna akcija dobrodošla," je povedala Ana Čufer iz ZPM.

O podjetju Glovo

Glovo je ena prvih tehnoloških storitev za hitro dostavo, ki vključuje več kategorij izdelkov in kot takšna povezuje restavracije, lekarne, trgovske verige in trgovine z živili, vključno s kategorijo "karkoli", ki uporabnikom omogoča, da v svojem mestu naročijo vse, kar želijo. Podjetje Glovo, ki je bilo ustanovljeno leta 2015 v Barceloni, deluje na 25 trgih v več kot 1500 mestih v jugozahodni Evropi, vzhodni Evropi in Afriki. Poslanstvo podjetja Glovo je, da vsem prebivalcem mesta, v katerem deluje, omogoči hiter dostop do vsega, kar mesto ponuja. Na ta način lahko uporabniki storitve Glovo uživajo v izbranih izdelkih, kadarkoli in kjerkoli

Kontakt za medije:

Eva Novak

Sidera d.o.o, komunikacijska agencija

t: +386 31 763 015

e: eva@sidera.si