O-STA

Nogometna vročica se stopnjuje: Telekom Slovenije bo ogled zadnjih dveh tekem slovenske reprezentance omogočil vsem svojim naročnikom televizije

Ljubljana, 16. november - Slovensko nogometno reprezentanco v kvalifikacijah za uvrstitev na Euro 2024 čakata le še dve izjemno pomembni tekmi. Nogometna vročica med navijači se stopnjuje, saj je Slovenija, ki vodi v predtekmovalni skupini H, na pragu zgodovinskega uspeha. Zato bodo v Telekomu Slovenije spremljanje zadnjih dveh tekem omogočili vsem svojim naročnikom televizije, in sicer tako, da bo od četrtka, 16. novembra, do četrtka, 23. novembra, TV-program Šport TV 1, ki bo tekmi z Dansko in s Kazahstanom prenašal, na voljo vsem v vseh TV-programskih shemah.

Prva kvalifikacijska tekma z Dansko, ki jo bodo slovenski nogometaši odigrali v gosteh, bo na sporedu v petek, 17. novembra, s pričetkom ob 20.45 in neposrednim prenosom na Šport TV 1. Z zmago v danski prestolnici bi si naši nogometaši že zagotovili nastop na evropskem prvenstvu prihodnje leto.

Druga kvalifikacijska tekma s Kazahstanom, ki bo potekala na stadionu Stožice, pa se bo pričela v ponedeljek, 20. novembra, prav tako ob 20.45 in prav tako z neposrednim prenosom na Šport TV 1.

Naročniki televizije Telekoma Slovenije si bodo lahko ogledali tudi posnetke obeh tekem, saj bo Šport TV 1 na voljo cel teden, vključno z ogledom nazaj. Šport TV 1 je na programskem mestu 503.

Telekom Slovenije je dolgoletni sponzor slovenske nogometne reprezentance in podpornik slovenskega nogometa. Poleg tega je sponzor številnih ostalih športnih zvez, klubov ter profesionalnih in rekreativnih športnih dogodkov. Poleg nogometašev podpira slovenske olimpijce, smučarje, kolesarje, odbojkarje, atlete, kajakaše, rokometaše, podpira mnoge slovenske športne klube ter je sponzor kolesarske dirke Po Sloveniji, Maratona Franja, tekem v smučarskih skokih v Planici in številnih drugih dogodkov.

Držimo pesti, da gremo vedno na boljše.