O-STA

Mary Kay Inc. napoveduje partnerstvo z Global Shea Alliance za spodbujanje trajnosti in krepitev vloge žensk

DALLAS-(BUSINESS WIRE)-- Mary Kay Inc., globalna lepotna blagovna znamka in zagovornica opolnomočenja žensk, z veseljem oznanja svoje članstvo v Global Shea Alliance (GSA), neprofitnem industrijskem združenju, ki oblikuje, razvija in izvaja strategije, ki spodbujajo konkurenčno in trajnostno industrijo kariteja po vsem svetu. To novo partnerstvo je usklajeno z zavezanostjo družbe Mary Kay k trajnosti in njenim poslanstvom opolnomočenja žensk po vsem svetu.

Temeljne vrednote GSA temeljijo na spodbujanju vključujoče vrednostne verige, spodbujanju predkonkurenčne in poslovno usmerjene industrije z zagotavljanjem trajnosti in ohranjanjem zaupnosti pri vseh transakcijah s svojimi deležniki.

"Zelo smo navdušeni, da smo se pridružili Global Shea Alliance," je dejala Deborah Gibbins, operativna direktorica družbe Mary Kay. "To partnerstvo pomeni pomemben korak na naši poti spodbujanja trajnostnih lepotnih praks. S sodelovanjem z GSA želimo še naprej izkoristiti transformativni potencial kariteja v negi kože in kozmetiki."

Mamatou Djaffo, predsednica Global Shea Alliance, je izrazila navdušenje nad novim partnerstvom. "Iskreno pozdravljamo podjetje Mary Kay Inc," je dejala Mamatou Djaffo. "NNjihov ugled kot zagovornikov družbene odgovornosti podjetij in trajnosti se popolnoma ujema z našim poslanstvom. Navdušeni smo nad možnostjo sodelovanja z družbo Mary Kay, da bi spodbudili bistvene pozitivne spremembe v kozmetični industriji. Skupaj želimo vzpostaviti nove industrijske standarde za družbeno in okoljsko odgovornost, ki presegajo okvire lepote, da bi opolnomočili posameznike, spodbujali trajnost in poskrbeli za odpornejšo prihodnost milijonov žensk, ki so odvisne od kariteja."

To vznemirljivo partnerstvo med Mary Kay Inc. in Global Shea Alliance bo v prihodnjem letu spodbudilo pobude, namenjene izboljšanju gospodarske blaginje nabiralcev in predelovalcev kariteja, ter ključna prizadevanja za obnovo degradiranih parkov v Zahodni Afriki.

V začetku tega meseca je podjetje Mary Kay gostilo Aarona Aduja, izvršnega direktorja GSA, in Olawunmija Osholakeja, namestnika izvršnega direktorja GSA, v svojem proizvodnem obratu Richard R. Rogers (R3) Manufacturing / R&D Center v Lewisvillu, Teksas, ZDA, kjer sta obiskala lokacijo in se nato sestala, da bi preučila sinergije in možnosti sodelovanja.

O družbi Mary Kay

Potem. Zdaj. Vedno. Mary Kay Ash, ena prvih žensk, ki je presegla običajno točko kariernega razvoja žensk in "razbila stekleni strop", je leta 1963 ustanovila svoje sanjsko kozmetično blagovna znamka v Teksasu je z enim samim ciljem: Do obogatiti življenje žensk. Te sanje so se razvile v globalno podjetje z milijoni neodvisnih članov prodajnih služb v skoraj 35 državah. Priložnost družbe Mary Kay že 60 let omogoča ženskam, da z izobraževanjem, mentorstvom, zagovorništvom in inovacijami same določajo svojo prihodnost. Družba Mary Kay je predana vlaganju v znanost o lepoti in proizvodnji vrhunskih izdelkov za nego kože, ličil, prehranskih dopolnil in dišav. Mary Kay verjame v ohranitev našega planeta za prihodnje generacije, zaščito žensk, ki jih prizadenejo rak in družinska zloraba ter spodbujanje mladih, da sledijo svojim sanjam. Izvejte več na marykayglobal.com, poiščite nas na Facebooku, Instagramu in LinkedInu ali nas spremljajte na X (prej znan kot Twitter).

O Global Shea Alliance

GSA je neprofitno industrijsko združenje z 919 člani iz 39 držav, vključno z zbirateljicami in predelovalkami, blagovnimi znamkami in trgovci na drobno, dobavitelji sestavin, civilno družbo, raziskovalnimi ustanovami in oblikovalci politik. Z javno-zasebnimi partnerstvi GSA spodbuja trajnost industrije, kakovostne prakse in standarde ter povpraševanje po kariteju v hrani in kozmetiki. Za več informacij obiščite spletno stran https://globalshea.com.

Veljavna verzija sporocila je izvirno besedilo, ki je napisano v izvirnem jeziku. Prevodi so na voljo le v pomoc in jih je potrebno primerjati z izvirnikom, ki je edina verzija besedila, ki ima lahko pravne posledice.

Na voljo so fotografije/večpredstavnostno gradivo: https://www.businesswire.com/news/home/53861266/en

Kontaktni podatki

Mary Kay Inc. Corporate Communications
marykay.com/newsroom
972.687.5332 ali media@mkcorp.com

Vir: Mary Kay Inc.