O-STA

Mary Kay se širi na Madžarsko ter dviguje lepoto in moč v srednji Evropi

DALLAS-(BUSINESS WIRE)-- Mary Kay Inc., ikonična blagovna znamka lepotnih izdelkov in globalna zagovornica opolnomočenja žensk, z navdušenjem oznanja svojo širitev na Madžarsko, kar je strateška poteza, ki označuje zadnji prodor podjetja na evropski trg. Ta širitev sovpada s prelomno 60. obletnico podjetja Mary Kay, ki poudarja svojo trajno dediščino ponujanja neprimerljivih podjetniških priložnosti ter visokokakovostne nege kože in barvne kozmetike.

Poslovanje podjetja Mary Kay Madžarska bo vodeno iz pisarn podjetja Mary Kay Češka republika v Pragi. Da bi proslavili to pomembno širitev, so bili organizirani dogodki v Pragi in Budimpešti. Ta širitev temelji na nedavnem priznanju blagovne znamke, ko jo je Euromonitor International razglasil za najboljšo svetovno prodajno blagovno znamko kozmetike za nego kože in ličil.1.

"Širitev na Madžarsko je nekaj, o čemer smo vedno razmišljali, in vemo, da je čas za predstavitev naše neprimerljive karierne priložnosti in neustavljivih izdelkov na tem novem trgu ZDAJ," je dejala Tara Eustace, predsednica družbe Mary Kay za evropsko regijo. "Prepričana sem, da bomo pod vodstvom Edite Szaboove in naših zelo uspešnih trgov Mary Kay Češka in Slovaška ustvarili živahne in uspešne priložnosti za zaslužek za ženske na Madžarskem."

Edita Szaboova, generalna direktorica družbe Mary Kay za Češko in Slovaško, je izrazila navdušenje nad novo širitvijo trga.

"Veseli smo, da lahko opolnomočimo ambiciozne podjetnice na Madžarskem, pri čemer se uskladimo z našim temeljnim poslanstvom obogatitve življenj žensk," je dejala Szaboova. "Podjetništvo je na Madžarskem zelo spoštovano in podpirano, naša raziskava pa kaže, da bodo ženske sprejele to novo priložnost za delo, učenje in rast lastnega trajnostnega podjetja."

Z bogato madžarsko kulturno tapiserijo, živahno dediščino in dinamičnim gospodarstvom namerava Mary Kay Inc. uvesti vrsto pobud, katerih cilj je okrepiti ekonomsko opolnomočenje madžarskih žensk. Te pobude vključujejo izobraževalne programe, mentorstvo in pomembne gospodarske naložbe v državi.

Če želite izvedeti več, spremljajte spletno stran Mary Kay Madžarska na naslovu www.marykay.huin ostanite še naprej povezani na Instagramu in Facebooku.

O družbi Mary Kay

Potem. Zdaj. Vedno. Mary Kay Ash, ena prvih žensk, ki je presegla običajno točko kariernega razvoja žensk in "razbila stekleni strop", je leta 1963 ustanovila svoje sanjsko kozmetično blagovna znamka v Teksasu je z enim samim ciljem: Do obogatiti življenje žensk. Te sanje so se razvile v globalno podjetje z milijoni neodvisnih članov prodajnih služb v skoraj 35 državah. Priložnost družbe Mary Kay že 60 let omogoča ženskam, da z izobraževanjem, mentorstvom, zagovorništvom in inovacijami same določajo svojo prihodnost. Družba Mary Kay je predana vlaganju v znanost o lepoti in proizvodnji vrhunskih izdelkov za nego kože, ličil, prehranskih dopolnil in dišav. Mary Kay verjame v ohranitev našega planeta za prihodnje generacije, zaščito žensk, ki jih prizadenejo rak in družinska zloraba, ter spodbujanje mladih, da sledijo svojim sanjam. Izvejte več na marykayglobal.com, poiščite nas na Facebooku, Instagramu , in LinkedInu ali nas spremljajte na X (prej znan kot Twitter).

1 "Vir Euromonitor International Limited; Beauty and Personal Care, izdaja 2023, vrednost prodaje po maloprodajni ceni, podatki za 2022."

Kontaktni podatki

Mary Kay Inc. Corporate Communications
marykay.com/newsroom

972.687.5332 ali media@mkcorp.com

Vir: Mary Kay Inc.