O-STA

Družba Hillstone Networks vključena v tržno poročilo o rešitvah Security Service Edge

Rešitev ZTNA družbe Hillstone Networks se je uvrstila v pregled analitičnega podjetja glede SSE

SANTA CLARA, Calif.--(BUSINESS WIRE)-- Družba Hillstone Networks, vodilni ponudnik rešitev kibernetske varnosti, je vključena v tržno poročilo o rešitvah Security Service Edge za četrto četrtletje 2023. Forresterjevo poročilo ponuja pregled tržnega okolja za rešitve SSE (Security Service Edge), ki se uporabljajo za zagotavljanje dostopa do aplikacij in podatkov brez zaupanja ter za varovanje oddaljene delovne sile. Poročilo se osredotoča na ključne vidike, kot so opredelitev trga, poslovna vrednost, zrelost trga, dinamika, pomembni prodajalci, najpomembnejši primeri uporabe, funkcionalnost po posameznih primerih uporabe in osredotočenost prodajalcev na razširjene primere uporabe.

"Rešitve SSE rešujejo resnični problem vrzeli v varnosti na vse širšem robu omrežja," pravi Tim Liu, tehnični direktor in soustanovitelj družbe Hillstone Networks. "Rešitev Hillstone ZTNA zagotavlja zaščito brez zaupanja kot del ponudbe SSE, ki zagotavlja varnost, potrebno za hibridno ali oddaljeno delovno silo, ter ščiti aplikacije in podatke ne glede na namestitev - od roba do oblaka."

S porastom dela na daljavo in hibridnih modelov dela so tradicionalne omrežne meje postale manj učinkovite. Vodje informacijske varnosti so zadolženi za varovanje dostopa do sredstev podjetja na več lokacijah: od omrežij v kampusu do podružnic, domov zaposlenih in celo javnih mobilnih omrežij. Za spopadanje s temi izzivi hibridnega dostopa iz katere koli naprave in od koder koli Hillstonov paket rešitev Edge vključuje tehnologijo dostopa do omrežja brez zaupanja (Zero-Trust Network Access - ZTNA). Tehnologija ZTNA organizacijam omogoča zavarovanje dostopa ne glede na lokacijo uporabnika, zato je primerna za porazdeljeno naravo današnje delovne sile pri zaščiti delovnih obremenitev aplikacij, podatkov podjetja in oddaljenega dostopa.

Hillstonova rešitev ZTNA temelji na vrhunskih platformah požarnih zidov in zagotavlja možnost dodeljevanja podrobnega dostopa na podlagi identitete uporabnika in naprave ter stalnega preverjanja položaja naprave, kar omogoča natančno uveljavljanje privilegijev, zato je idealna rešitev SSE.

Izvedite več o rešitvah Hillstone ZTNA.

O družbi Hillstone Networks

Družba Hillstone Networks je vodilno podjetje na področju kibernetske varnosti, ki podjetjem vseh velikosti zagotavlja tako poglobljeno kot široko zaščito, od obrobja omrežja do oblaka in pri vseh delovnih obremenitvah. Integrativni pristop h kibernetski varnosti družbe Hillstone Networks zagotavlja pokritost, nadzor in konsolidacijo za več kot 26 000 podjetij po vsem svetu. www.hillstonenet.com

Veljavna verzija sporocila je izvirno besedilo, ki je napisano v izvirnem jeziku. Prevodi so na voljo le v pomoc in jih je potrebno primerjati z izvirnikom, ki je edina verzija besedila, ki ima lahko pravne posledice.

Kontaktni podatki

Zeyao Hu
+1 4085086750

inquiry@hillstonenet.com


Vir: Hillstone Networks