O-STA

NIQ pospešuje rast z imenovanjem strateškega vodstva za spodbujanje inovacij na področju storitev za potrošniške panele

CHICAGO-(BUSINESS WIRE)-- Družba NIQ, pionir na področju obveščanja potrošnikov in trga, s ponosom naznanja imenovanje Krisa Ewinga za globalnega predsednika oddelka za storitve potrošniških panelov (CPS), da bi pospešil rast, spodbudil inovacije in zagotovil na stranke osredotočene rešitve. To imenovanje vodje poudarja neomajno zavezanost podjetja NIQ k širjenju meritev, ki jih opravljajo potrošniki, po različnih kanalih in kategorijah, s čimer se krepi njegova ključna vloga pri krepitvi industrije potrošniško pakiranega blaga (CPG). V času, ko NIQ obeležuje stoletnico obstoja, to imenovanje pomeni predanost pospeševanju dejavnosti potrošniškega panela v novo obdobje, v katerem so trdni, s podatki podprti vpogledi nujni za uspeh industrije izdelkov široke potrošnje.

Ewingovo povišanje na položaj globalnega predsednika storitev za potrošniške panele je dokaz zaveze podjetja NIQ, da bo s podatki podprte vpoglede povzdignil v višave brez primere. Ewing poroča neposredno Tracey Massey, operativni direktorici družbe NIQ, in je zadolžen za vodenje globalne širitve dejavnosti skupine potrošnikov. Z močnim poudarkom na diferenciranih ponudbah izdelkov, najsodobnejši tehnologiji in ekipi usposobljenih strokovnjakov za nakupovalce in potrošnike želi Ewingovo vodstvo vzpostaviti nove industrijske standarde.

S 76 % višjih vodij iz industrije FMCG ob navedbi, da je spreminjanje vedenja potrošnikov in novih generacij izziv in priložnost za prihodnjo rast, se NIQ osredotoča na zagotavljanje zaveze strankam, ki zagotavljajo vpogled potrošnikom v prihodnost, ki blagovnim znamkam omogočajo ustvarjanje dolgoročne rasti.

"Izjemno sem vesel priložnosti, da bom lahko vodil to dinamično okolje," je dejal Kris Ewing, globalni predsednik za storitve za potrošniške panele pri podjetju NIQ. "Naša zavezanost razvoju in izboljšanju naših zmogljivosti je bistvenega pomena, da lahko bolje služimo našim strankam in dosežemo naše ambiciozne cilje. Veselim se, da bom vodil to pot inovacij in rasti ter zagotovil, da naše strategije odmevajo z nenehno razvijajočimi se potrebami naših strank in industrije."

NIQ strateško daje prednost napredku storitev nadzorne plošče za potrošnike v celotni organizaciji in uvaja vrsto ključnih ukrepov:

  • Spodbujanje večje jasnosti za stranke s povezavo maloprodajnih merilnih storitev in storitev za potrošniške panele prek dinamičnih integriranih pogledov na NIQ Discover (predstavitev leta 2024).

  • Krepitev pokritosti, zastopanosti in kakovosti podatkov CPS na svetovnih trgih z usmerjenimi naložbami v vodilne vzorce v Združenem kraljestvu, Franciji, Italiji, Španiji, Nemčiji, Avstraliji, Združenih državah Amerike in Kanadi.

  • Zagotavljanje okrepljene podpore z usposabljanjem, delavnicami in miselnim vodstvom s strani vodilnih strokovnjakov za zadeve v panogi, da bi razkrili nove poti do rasti z uporabo najboljših v svojem razredu maloprodajnih meritev in vpogledov v potrošniške panele.

  • Natančnejše in zanesljivejše odčitavanje trendov, zlasti v ključnih rastočih kanalih, ter razširjena pokritost vseh kanalov, kategorij in značilnosti.

NIQ pospešuje napredek meritev, ki ga podpirajo pomembne in strateške naložbe v pokritost in tehnologijo. Z naprednim pristopom je podjetje določilo ključne pobude za spodbujanje znatne rasti, pri čemer je CPS osrednji steber tega strateškega prizadevanja. NIQ vztrajno ohranja svoje poslanstvo pionirskih vpogledov in inovacij na področju potrošniške in tržne inteligence, kar nas vodi naprej v prihodnost neprimerljivega napredka in transformativnega vpliva na industrijo.

O podjetju NIQ
NIQ je vodilno svetovno podjetje za obveščanje potrošnikov, ki zagotavlja najbolj popolno razumevanje nakupovalnega vedenja potrošnikov in razkriva nove poti do rasti. Leta 2023 se je NIQ združil z GfK, kar je združilo dva vodilna v industriji z neprimerljivim globalnim dosegom. S celostnim maloprodajnim branjem in najobsežnejšimi vpogledi potrošnikov - dobavljenimi z napredno analitiko prek najsodobnejših platform - NIQ ponuja Full ViewTM.

NIQ, portfeljsko podjetje družbe Advent International, deluje na več kot 100 trgih in pokriva več kot 90% svetovnega prebivalstva. Za več informacij obiščite NIQ.com.

Veljavna verzija sporocila je izvirno besedilo, ki je napisano v izvirnem jeziku. Prevodi so na voljo le v pomoc in jih je potrebno primerjati z izvirnikom, ki je edina verzija besedila, ki ima lahko pravne posledice.

Kontaktni podatki

Mediji
Gillian Mosher, podpredsednica, komunikacije (gillian.mosher@NIQ.com)

Vir: NIQ