O-STA

Big Bang odprl novo trgovino v Slovenj Gradcu

Big Bang odprl novo trgovino v Slovenj Gradcu

Slovenj Gradec, 15. februar 2024 - Big Bang je danes v novem nakupovalnem centru v Slovenj Gradcu odprl svojo novo trgovino. Gre za največjo trgovino Big Bang na Koroškem, ki je kar petkrat večja od svoje predhodnice.

"V Slovenj Gradcu smo si že več let prizadevali najti primernejšo lokacijo in predvsem večje prostore, saj smo se v obstoječi trgovini soočali z veliko prostorsko stisko in kupcem nismo mogli več predstaviti našega celotnega asortimaja. Z današnjo otvoritvijo nove trgovine teh težav nimamo več, Koroška pa je bogatejša za eno izmed najbolj sodobnih tehničnih trgovin, ki je zasnovana v skladu z najmodernejšimi smernicah," je ob otvoritvi povedal Uroš Mesojedec, glavni izvršni direktor Big Bang.

"V Big Bang Slovenj Gradec smo zbrali najbolj vroče blagovne znamke iz sveta tehnologije in potrošniške elektronike. V novi trgovini bodo lahko Korošči in Korošice tako spoznali nove trende na področju tehnologije, preverili široko ponudbo izdelkov najboljših blagovnih znamk, uživali v zvoku in sliki in se pobližje spoznali z modernimi in povezljivimi gospodinjskimi aparati," je povedal direktor maloprodaje v Big Bang Miha Drganec in dodal, da so za kupce v otvoritvenem tednu pripravili tudi številne zabavne dogodke, kot so Beko peče rogljičke, Dolce Gusto kuha kavo, JBL DJ in Philips kuha kavo.

Big Bang Slovenj Gradec se nahaja v novem nakupovalnem centru v Slovenj Gradcu na Celjski cesti, odprt pa bo ponedeljka do sobote med 8. in 20. uro. V februarju bodo lahko kupci v Big Bang Slovenj Gradec izkoristili tudi številne posebne otvoritvene popuste na belo tehniko, male gospodinjske aparate, računalnike in televizorje priznanih blagovnih znamk kot so Beko, Gorenje, Hisense, Philips, Bosch, JBL, Sony, Lenovo, Apple, ...