O-STA

STA projekti tedna: Neposredni spletni prenos lahko tudi le vključite na naše kanale

Na kanalih Slovenske tiskovne agencije ste v tem tednu lahko spremljali spletno razpravo v okviru Studia Evropa 100 dni do evropskih volitev. Naročnik je organiziral dogodek in zagotovil ekipo za neposredni spletni prenos, STA pa je poskrbela za vključitev vsebine na naše kanale, s čimer smo zagotovili, da dogodek ni ostal spregledan. Katere vrste neposrednih spletnih prenosov izvajamo, preberite v nadaljevanju tedenskega pregleda.

STAVIDEO

STA že vrst let sledi sodobnim tehnološkim trendom in potrebam trga. Naši ponudbi multimedijskih vsebin smo lani dodali video servis, nadgradnjo in obsežno obogatitev video ponudbe STA. STAvideo naročnikom omogoča uporabo in dostop do posnetkov in prenosov v živo z najpomembnejših aktualnih dogodkov iz Slovenije, video zgodb s področja politike, družbe, gospodarstva, kulture in športa ter tematskih video posnetkov iz Slovenije.

  • neposredni spletni prenos

Ste dogodek pripravili sami in bi ga želeli v živo prenašati tudi na spletu? Pri tem vam lahko pomaga izkušena ekipa STA, ki zagotovi vso tehnično podporo in potrebno infrastrukturo za uspešen neposreden spletni prenos. V tem tednu smo tako na naših kanalih prenašali posvet za bolnice z rakom dojk.

  • neposredni spletni prenos z režijo

Odločite se lahko tudi za neposredni prenos z režijo in s tem grafično podobo prenosa dvignete na najvišji nivo. Poskrbimo lahko tako za grafične vizualije kot za podnaslovitve, vključitev prezentacij in drugih multimedijskih vsebin ali vklopa govorcev z druge lokacije neposredno v prenos.

  • vključitev neposrednega spletnega prenosa na kanale STA

Organizirate dogodek in imate zagotovljeno ekipo, ki ga bo neposredno prenašala, vendar nimate kanala, s katerim bi dosegli širšo javnost? Vključitev neposrednega spletnega prenosa na kanale STA je odlična rešitev, saj vaš prenos umestimo na našo stran video.sta.si in družbena omrežja, s čimer zagotovimo, da vsebina ne ostane spregledana.

V tem tednu smo tako na naše kanale vključili neposredni spletni prenos razprave "Sto dni pred evropskimi volitvami", ki jo je v Hiši EU pripravila Pisarna evropskega parlamenta v Sloveniji.


*****

Ste spregledali pregled preteklega dogajanja na STA v preteklem tednu? Preberete ga lahko tukaj: o-sta.si/34721/sta-projekti-tedna-videoservis-sta-vasa-priloznost-za-doseganje-javnosti

Kaj nas čaka v prihodnjem tednu?

V tednu, ki je pred nami, bo STA neposredno prenašala dogodek ob svetovnem dnevu redkih bolezni, na kateremu bo v ospredju predstavitev sistemske ureditve redkih bolezni v Sloveniji in življenje osebe z redko boleznijo skozi oči družbe.

Kako do nas?

Več o naših aktualnih projektih, storitvah, novostih, dogodkih in posebnih ponudbah najdete tudi na profilu STA Marketing na LinkedInu, za sodelovanje in povpraševanje pa pišite na marketing@sta.si.