O-STA

Ob prednaročilu Huawei Pura 70 Pro prejmete darilo

Pametni telefon, ki se ponaša s prepoznavno sodobno estetiko in odličnimi zmogljivostmi, bo v Sloveniji na voljo od 27. maja. Že od danes pa ga lahko naročite in poleg brezplačno prejmete še brezžične slušalke Huawei FreeBuds Pro 3.

Ime Pura predstavlja novo poglavje v razvoju serije pametnih telefonov "P". Je otrok Huaweieve fuzije mode in tehnologije Fashion Forward, izvira iz čistosti, razširja obzorja s povsem novimi perspektivami ter raziskuje nevidne čudeže z drzno domišljijo.

Huawei z novo generacijo premijskih pametnih telefonov premika meje estetike in mobilne fotografije. Huawei Pura 70 Pro ni izjema. Je plod oblikovalskih smernic Vane Design, ki jih pooseblja trikotna izboklina s fotografskimi objektivi zadnjih kamer, ki se brezšivno zliva v celoto s kovinskim robom in stekleno hrbtno ploskvijo. Mojstrovina, ki spreminja trende in na novo definira estetiko.

Le estetika brez vrhunskih zmogljivosti danes ni dovolj. Potrebno je veliko več, da vas pametni telefon prepriča To več je v primeru Huawei Pura 70 Pro opazno na vsakem koraku. Potopite se v briljanten zaslon z živahnimi slikami in natančno reprodukcijo barv, ki preprečuje bleščanje na prostem in vam na prvi pogled pokaže več. 17,2-centimetrski (6,8-palčni) zaslon OLED poleg ozkih robov odlikuje še prilagodljiva hitrost osveževanja med 1 in 120 herci, 1440-herčno prilagajanje svetilnosti zaslona, ki preprečuje utripanje, ter 300-herčno vzorčenje dotika. Zaslon je zaščiten s steklom Kunlun Glass druge generacije, ki zagotavlja večjo odpornost proti praskam in drugim poškodbam.

Huawei s sistemom XMAGE uvaja povsem nove tehnologije kamer in obdelave fotografij. 50-milijonska glavna kamera Ultra Lighting z nastavljivo zaslonko med f/1,4 in f/4,0 se lahko pohvali s sposobnostjo Ultra Speed Snapshot fotografiranja predmetov, ki se gibljejo s hitrostjo tja do 300 kilometrov na uro. Naj bo to vznemirjenje valov, živahni atletski trenutek ali dih jemajoč prizor. Meje, česa so sposobne kamere v pametnih telefonih, ravno tako ruši 48-milijonska kamera Ultra Lighting Macro s 3,5-kratno optično povečavo in za ta tip kamer visoko svetlobno občutljive zaslonke (f/2,1). Po zaslugi inovacij objektiva je primerna celo za fotografiranje predmetov, ki so oddaljeni zgolj 5 centimetrov tudi v slabših svetlobnih razmerah.

Pri zasnovi nove serije pametnih telefonov je bil velik poudarek na bateriji. Vse bolj se namreč zavedajo pomena dolge življenjske dobe baterije in še posebej njene sposobnosti hitrega polnjenja. Prvo zagotavlja velika kapaciteta 5.050 mili amperskih ur ter drugo 100-vatno žično in 80-vatno brezžično polnjenje.

Huawei Pura 70 Pro ni edini izdelek vizije Fashion Forward, ki ga je Huawei predstavil na našem trgu. Svoj novi pametni telefon lahko olepšate z vrhunskimi pametnimi urami Huawei Watch Fit 3, Watch 4 Pro Space Edition, žensko različico Watch GT 4 ali športno zapestnico Huawei Band 9, ki je kot ena redkih, sposobna spremljati in analizirati spanje. Vse nove Huaweieve nosljive naprave obenem odlikuje, da jih zlahka povežete z vsemi telefoni, na katerih tečeta operacijska sistema Android ali iOS.

Inovativen, estetsko popoln in zmogljiv pametni telefon bo pri nas na voljo 27. maja za priporočeno ceno 1.199 evrov. Že danes pa ga lahko naročite in poleg brezplačno prejmete brezžične slušalke Huawei FreeBuds Pro 3.