O-STA

Nova KBM podarja

Finančna skupina Nove KBM skuša z dejavnostmi, ki jih že deveto leto prireja v oktobru, ljudi spomniti na pomembnost varčevanja.

KBM je znova pripravila razgiban oktober – tokrat prvič sodelujejo članice Finančne skupine Nove KBM. Dejavnosti, ki se bodo dogajale kar po dobršnem delu Slovenije, se bodo začele že v nedeljo, 7. oktobra, z gledališko predstavo Žurka za punce v Kulturnem domu Ormož, zaključila pa jih bo 10. novembra opera Ernani Giuseppeja Verdija na velikem odru SNG Maribor.

Več kot dvajset dogodkov in dogajanj sestavlja letošnje oktobrske dejavnosti: "Poleg že dobro uveljavljenih in iskanih gledaliških predstav in koncertov seveda zelo skrbno pripravljamo dneve odprtih vrat, ki bodo letos malce drugačni, kot pretekla leta," razlaga Nadja Jerman, vodja službe za tržno komuniciranje in odnose z javnostmi Nove KBM. "Poleg treh glavnih dnevov odprtih vrat s temo priložnosti za dolgoročna varčevanja in dvakrat dnevno predstavitvijo evro gotovine, ki bodo v ponedeljek, 22. oktobra, v osrednji enoti v Mariboru, v torek, 23., v ekspozituri Novi trg v Ptuju, v sredo, 24. oktobra pa v ekspozituri Titova v Slovenski Bistrici, pripravljamo še štiri čisto specializirane predstavitve. 9. in 10. oktobra bo Mariborska borzno-posredniška hiša pripravila predstavitev trgovanja v živo, 20. in 27. oktobra pa bo Bank@Net Center odprt vsem, ki bi radi izvedeli več o elektronskem poslovanju z banko. Poleg tega bodo v osrednji mariborski enoti ves teden med 22. in 26. oktobrom na stojnici Delegacije komisije evropske unije v Sloveniji na voljo zloženke o evro gotovini in svetovalci, ki bodo lahko le-to tudi podrobno predstavili." Že tradicionalno pripravljajo v oktobru tudi izobraževalna srečanja s predstavniki podjetij ter letos kar dva oktobrska nagradna razpisa.

PROGRAM OKTOBRSKIH DEJAVNOSTI:
udeležba na vseh dejavnostih je brezplačna, vstopnice za gledališke predstave in koncerte so na voljo teden pred predstavo v enotah podružnice, kjer je predstava.

7. oktober ob 19. uri, Dom kulture Ormož – Žurka za punce (KUD B-51)
9. oktober ob 9. uri, MBH, Vita Kraigherja 5/VI (stavba City) –borzno trgovanje v živo
10. oktober ob 11. uri, MBH, Vita Kraigherja 5/VI (stavba City) –borzno trgovanje v živo
20. oktober od 8. do 11. ure, Bank@Net Center – vse o elektronskem bančnem poslovanju
22. – 26. oktober v avli mariborske osrednje enote Nove KBM bo postavljena strojnica, kjer bo
mogoče dobiti zloženko o uvedbi evro gotovine, svetovalci Delegacije komisije
Evropske unije v Sloveniji pa bodo tudi odgovarjali na vprašanja.
22. – 29. oktober v izložbi mariborske galerije Novi Rotovž – otroci mariborskih vrtcev iz kock zidajo
svoj Maribor
22. oktober ves dan, osrednja enota Maribor – varčevanja, prostovoljno dodatno pokojninsko
zavarovanje, najem sefov
10. in 16. uri – polurna predstavitev evro gotovine
23. oktober ves dan, ekspozitura Novi trg, Ptuj – varčevanja, prostovoljno dodatno pokojninsko
zavarovanje, najem sefov
10. in 16. uri – polurna predstavitev evro gotovine
24. oktober ves dan, ekspozitura Titova, Slovenska Bistrica – varčevanja, prostovoljno dodatno
pokojninsko zavarovanje, najem sefov
10. in 16. uri – polurna predstavitev evro gotovine
25. oktober ob 21. uri, Jazz klub Satcmo – koncert Dejan Pečenko s prijatelji
26. oktober ob 20. uri, Dom kulture Krško – Avdicija (Caffe Teater)
27. oktober od 8. do 11. ure, Bank@Net Center – vse o elektronskem bančnem poslovanju
8. november ob 19. uri, osrednja enota Maribor, otvoritev razstave akademske kiparke Andrejke Čufar
10. november ob 19.30, velika dvorana SNG Maribor – Giuseppe Verdi: Ernani

Razen tega potekata v oktobru dva razpisa:
- Nagrajujemo prinositelja največ drobiža –
7. novembra od 13. do 17. ure in
8. novembra od 9.00 do 11.30
bo komisija bančnikov prevzemala in tehtala prineseni drobiž ob fontani s plešočimi vilami na ploščadi pred osrednjo mariborsko enoto banke. Nagrade se bodo podeljevale v kategoriji skupin in posameznikov. Ves zbrani drobiž bodo za žepnino dobili otroci Mladinskega doma Toneta Kozela.

- Nagrada za naložbenika, ki bo najbolj dobičkonosno naložil milijon slovenskih tolarjev – naložbene načrte je treba oddati do 26. oktobra v Službo tržnega komuniciranja in odnosov z javnostmi Nove KBM, naložba bo trajala od 31. oktobra do vključno 31. decembra, komisija Finančne skupine pa bo nagrajence presojala po dobičkonostnosti naložbe. Rezultati nagradne igre bodo objavljeni v februarski številki časopisa finančne skupine Nove KBM Fin Info ter po 11. februarju tudi na predstavitveni strani Nove KBM, http://www.nkbm.si