O-STA

Huawei Watch Fit 3: združena moda in slog

Ste že slišali za trend "fitstyle"? Ne zapoveduje le potenja v telovadnicah. Pomeni znanstveno utemeljen pristop k zdravju, združen z željo po slogu in individualnem izražanju. Skladno s tem se spreminja naš odnos do pametnih ur in športnih zapestnic, od katerih pričakujemo, da z obliko ter mešanico funkcij in tehnologij ustrezajo kulturnim spremembam in sodobnemu načinu življenja.

Pametna ura Huawei Watch Fit 3 ni zgolj odraz novega trenda, temveč ga oblikuje. Ustvarjena je za "državljane sveta" - prilagodljive, usmerjene v zdravje in ozaveščene o slogu Uteleša vse bolj priljubljeno načelo "fitstyle". S konceptoma modnega kvadrata (Fashion Squared) ter združevanja mode s tehnologijo (Fashion Forward) Huawei tako prevzema vodilno vlogo razvoja nosljivih naprav z združevanjem estetike z zmogljivostmi, ki izboljšuje športne izkušnje ter bogati zdravje in vitalnost. Pri tem pa ni osamljena, saj so podobna načela botrovala razvoju pametnih ur Huawei Watch 4 Pro Spece Edition in Watch GT 4 v zelenih tonih s premerom ohišja 41 milimetrov ter športne zapestnice Huawei Band 9.

Ponovna opredelitev pomena mode

Pametna ura Huawei Watch Fit 3 nadgrajuje modni in lahkotni oblikovalski slog serije tako, da dosedanjo pravokotno številčnico spreminja v kvadratno. Ohišje z zaobljenimi vogali in oglatimi robovi debelo 9,9 in brez paščka težko le 26 gramov je obenem jamstvo udobnega nošenja.

Prinaša pa tudi praktične izboljšave, ki znatno izboljšajo vizualno izkušnjo. Izjemno lahek 4,6-centimetrski (1,82-palčni) zaslon AMOLED 2.5D dosega 77,4-odstotno razmerje med zaslonom in telesom ter ponuja 10 odstotkov večjo površino. S točkovno svetilnostjo 1500 kandel se samodejno prilagaja okolju ter nudi optimalno čitljivost v vseh svetlobnih razmerah.

Druga pomembna značilnost je hibridni togo-gibljivi zaslon, oblikovna inovacija, ki prispeva k tanjšemu in elegantnejšemu profilu ure. Tehnologija predstavlja Huaweievo zavezanost k premikanju meja oblikovanja in funkcionalnosti ter ustvarja uro, ki ni le vizualno osupljiva, temveč tudi udobno lahka. Na ta način z videzom in lahkotno zasnovo postane spremljevalka na zapestju, ki je nikdar ne boste hoteli sneti.

Osredotočenost na podrobnosti

Ključni element, ki pritegne pozornost, je krona z lesketajočim videzom, ki izraža koncept "osredotočenega oblikovanja". Je vizualno presenetljiv element, ki pooseblja drzen in samozavesten odnos med mladimi, hkrati pa zagotavlja presenetljiv estetski pridih. Skupaj s funkcionalnim gumbom nudita gladko in intuitivno interakcijo, s čimer povečujeta vključenost in naredita vsako uporabo ure brezhibno in prijetno.

Poleg tega je Huawei Watch Fit 3 opremljena z novim povsem kvadratnim uporabniškim vmesnikom, ki ga odlikujejo bogate tematske barve in poenoteni vzorci za spektakularno vizualno izkušnjo. Temu odlično sledi struktura menijev in načini prikaza podatkov, kar zagotavlja preprosto uporabo in jasno dojemljivost pomembnih podatkov celo med zahtevno vadbo, saj ura najbolj pomembne podatke prikaže v večji pisavi.

Razigrane barve, pasovi in digitalne številčnice

Nova pametna ura je na voljo v črni, rožnati, zeleni, beli in sivi barvi z ujemajočimi paščki iz umetne gume (fluoroelastomer), najlona ali usnja, zato je vsestranski dodatek vsakemu modnemu slogu - od športnega do elegantnega

Ob barvnem ujemanju ohišja in paščkov niso zanemarili izbora materialov in kakovosti izdelave. Za črno, rožnato, zeleno in belo ohišje je na voljo mehak in udoben pašček iz fluoroelastomera, primeren za vsakodnevno nošenje. Belo ohišje je obenem na voljo z elegantnim usnjenim paščkom, medtem ko je sivemu priložen pašček iz najlona, ki je kot naročen za aktivnosti in uporabo ure na prostem ob raznolikih vremenskih pogojih. Zamenjava paščka je preprosta po zaslugi novega mehanizma. Dovolj je pritisk gumbov na spodnji strani ohišja, ki sprosti obstoječ pašček, kamor nato brez uporabe orodja hitro potisnete novega. Z raznolikostjo, ki je na voljo, vam bo Huawei Watch Fit 3 pomagal ustvariti edinstveno osebno podobo.

Naslednji korak pri poosebljanju je prilagajanje digitalnih številčnic. Za pametno uro Huawei Watch Fit 3 so na voljo nove številčnice v zbirk Fun Mood in Time Illusion, ki združujejo funkcionalnost, zabavo in modo. Poleg klasičnih in ponudbe drugih oblikovalcev, so ravno digitalne številčnice vrata v svet neomejenega prilagajanja.

Huawei Watch Fit 3 združuje tehnologijo in inovacije z zabavnim in vizualno vplivnim slogom. Z elegantno, lahko zasnovo in vsestransko estetiko presega okvire tradicionalnih pametnih nosljivih naprav in postaja ključni del vsakdanjega življenja in sloga ter je vodilna v evoluciji nosljive tehnologije. Deluje v povezavi z vsemi pametnimi telefoni, na katerih tečeta operacijska sistema Android ali iOS, a se oblikovno še najbolj zlije s pametnimi telefoni serije Huawei Pura 70, ki jih ravno tako odlikuje oblikovalski koncept združevanja mode s tehnologijo "Fashion Forward".