O-STA

NLB objavlja prevzemno ponudbo in prospekt za odkup delnic družbe Addiko Bank AG

Imetnike navadnih kosovnih prinosniških delnic banke Addiko Bank AG (ISIN AT000ADDIKO0) obveščamo, da je z današnjim dnem 7. 6. 2024 na uradni spletni strani avstrijske komisije za prevzeme (Österreichische Übernahmekommission - www.takeover.at) objavljena prevzemna ponudba in prospekt za odkup, ki se nanaša na vse delnice Addika.


Prevzemna ponudba in prospekt sta prav tako objavljena na spletni strani NLB.


Objava prevzemne ponudbe in prospekta za odkup označuje pričetek veljavnosti ponudbe od vključno 7. 6. 2024 do vključno 16. 8. 2024.


Vse zainteresirane deležnike vljudno vabimo k spremljanju spletne predstavitve prevzemne ponudbe, ki bo v ponedeljek, 10. junija 2024, ob 15:00 CEST/14:00 GMT+1, in bo dostopna na naslednji povezavi. Uprava, ki jo bosta zastopala predsednik Blaž Brodnjak, CEO in Archibald Kremser, CFO, bo vprašanja sprejemala pisno in nanje odgovarjala v živo. Če morda že veste, kaj ju želite vprašati, pa lahko vprašanja pošljete že zdaj. Ko se prijavite na dogodek, boste vprašanja lahko postavili v spletni aplikaciji, lahko pa jih preprosto pošljete tudi na elektronski naslov IR@nlb.si.

NLB Komuniciranje