O-STA

Big Bang povezal tehnologijo in les

Ljubljana, 14. junij 2024 - Big Bang je vstopil v svet kuhinj in še dodatno nadgradil svojo ponudbo. Kot vodilni ponudnik elektronike in bele tehnike v regiji, je sedaj povezal tudi tehnologijo in les, kupcem pa omogočil najboljše in celostno svetovanje pri opremljanju enega izmed najpomembnejših prostorov v domu. Poslovalnica Big Bang Rudnik je po novem bogatejša za nov kuhinjski oddelek, kupci pa se bodo lahko po izrisanih kuhinjah sprehodili tudi z VR očali in tako kuhinjo še pred naročilom, izdelavo in izbiro aparatov v največji možni meri prilagodili svojim lastnim potrebam.

"Tehnologijo smo povezali z lesom, funkcionalnost pa z lepoto kuhanja. Nadgradnja Big Bang Rudnik pa je šele prvi korak, saj želimo do konca leta s kuhinjskimi kotički opremiti pet poslovalnic, in sicer še v Celju, Mariboru, Kopru in Kranju. Skupaj s kuhinjami smo razširili tudi naš program bele tehnike in dodali tudi vse ostale nujno potrebne elemente, ki sestavljajo najboljšo kuhinjo. Ko smo se podali na to pot, smo se odločili, da moramo tudi na programu kuhinj našim kupcem omogočiti najboljšo možno uporabniško izkušnjo," je povedala Anja Cipot Pustatičnik, članica uprave za poslovni razvoj v družbi Big Bang. "Za omejen nabor linij bomo tako kupcem ponudili tudi možnost hitre dostave, pri nakupu pa bodo strankam v pomoč tudi izkušeni svetovalci," je še dodala.

Pri postavitvi novega programa se je Big Bang povezal s priznanim nemškim proizvajalcem Bauformat z več kot 100-letno tradicijo. Kupci bodo lahko izbirali med široko paleto različnih modelov kuhinj v širokem cenovnem razponu, pri sestavi svoje sanjske kuhinje pa si bodo lahko prilagodili tako barvo kot tudi uporabljene materiale.

"Širitev na področje kuhinj sledi naši strategiji, ki kupca in najboljšo uporabniško izkušnjo postavlja na prvo mesto. Big Bang je samo v zadnjih nekaj letih poslovalnice prenovil v skladu z najmodernejšimi smernicami, razširil poslovanje na Hrvaško, Bosno in Hercegovino in Srbijo. S spletno tržnico smo več kot 150 podjetjem odprli nove prodajne poti in bistveno razširili ter nadgradili ponudbo za naše kupce," je povedal glavni izvršni direktor Big Bang Uroš Mesojedec. "Naše ambicije pa se s tem še niso končale, saj želimo še okrepiti naš položaj vodilnega regijskega "digital first" trgovca in tržnice, ki bo kupcem na vsakem koraku zagotavljal najboljšo uporabniško izkušnjo ter širok nabor izdelkov, ki dopolnjujejo in nadgrajujejo njihova življenja," je še povedal Mesojedec.

Fotografije: https://we.tl/t-vH0eUK37Hw